Chrysler limousine huren

Huur nu de Chrysler 300C limousine voor een onvergetelijke dag!

Bent u op zoek naar een Chrysler limousine? Vallei limousines verhuurt de Chrysler 300C limo, een comfortabele limousine met vele luxe opties en ruimte voor acht personen. Deze dikke Amerikaanse bak is voorzien van chromen 20 inch velgen, getinte ruiten en lederen bekleding. Een paar tellen in deze slee en u waant zich direct in Hollywood waar de rode loper voor u wordt uitgerold. Wilt u weten hoe het voelt om als echte VIP te worden rondgereden? Vraag dan direct een offerte op maat aan bij Vallei Limousines!

Puur genieten met een Chrysler limousine

Het is puur genieten geblazen wanneer u een Chrysler limousine huurt. Niet alleen rijdt u in een zeer luxe uitvoering van deze geweldige auto, u kunt tevens gebruik maken van een goed gevulde minibar met frisdrank en champagne, airconditioning, 4 LCD TV schermen en een uitgebreide geluidsinstallatie met radio/CD/DVD. Daarnaast wordt er een romantische sfeer gecreëerd door de sfeervolle verlichting en gekleurde sterrenhemel en wordt u rondgereden door een vakbekwaam chauffeur met de benodigde papieren.

De kers op de taart

Een dag worden rondgereden in onze Chrysler 300C limousine maakt uw feestelijke dag helemaal af. De spreekwoordelijke kers op de taart. Gaat u trouwen? Dan kunnen wij desgewenst deze 21e eeuw koets ook voorzien van een prachtig bloemstuk. Wilt u graag meer weten over het huren van een limousine of over de specificaties van de Chrysler limousine? Dan staan we u graag te woord. U kunt ons telefonisch benaderen op 06-45526622 en per e-mail via lucas@vallei-limousines.nl!

Aantal personen:8
Eerste uur:€ 125
Vervolg uren:€ 90
Minimum huurprijs:€ 195

Gratis offerte

Video’s