Ervaringen

Klantervaringen zijn belangrijk voor ons. Laat a.u.b. een bericht achter met uw ervaring bij Vallei-Limousines.

1 januari 2018
1 januari 2018

Heb een super 18e verjaardag gehad! Super.

Bedankt lucas voor de lieve en gezellige ritten !

31 december 2017
31 december 2017

Beste Lucas,
Mijn dochter heeft het heel erg naar haar zin gehad, dankzij Vallei limo. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contact met Lucas, hij was telefonisch altijd goed te bereiken! De Chauffeur heeft ondanks scherpe bochten geprobeerd om zo dichtbij mogelijk te komen. Mijn dank hiervoor! Was een topdag mede dankzij jullie!

31 december 2017
31 december 2017

Drie witte limousines bij jullie gehuurd voor ons personeelsuitje. Wat een super leuke ervaring, prachtige super gave limo’s met top chauffeurs! Een zeer klantvriendelijk en net bedrijf!
Bedankt voor jullie service!

18 december 2017
18 december 2017

Nette en mooie limousine, met goede nette chauffeur, die zich aan de afspraak houdt. Zeker voor herhaling vatbaar 🙂
Was afscheidsfeest voor de directeur, en het was een verrassing voor hem en zijn vrouw, ze hebben er van genoten.

17 december 2017
17 december 2017

Namens mijn dochter: Bedankt voor de topmiddag!

De dames waren erg onder de indruk van de auto, ze wist van niets dus ze was volledig verrast,
de chauffeur was een super-aardige vent,
de limo keurig netjes, en de alcoholvrije champagne was een super kado!

4 december 2017
4 december 2017

2 december onze huwelijk, Mike kwam met een hele mooie witte limo mij en de jongens ophalen om Marjolein en de meiden op te halen bij haar ouders, wat een service en wat een mooie auto, dit was echt het begin van een hele mooie dag, Mike nogmaals ontzettend bedankt en wat ben je een gezellige gozer, foto volgen nog, een vriendelijke groet van Leon en Marjolein uit Amersfoort

20 november 2017
20 november 2017

Wij hadden de roze limo voor onze dochter die 16 jaar werd .Ze was compleet verrast vooral omdat de chauffeur eerst haar vriendinnen had opgehaald. Ze zijn door Arnhem gereden met een glas champagne en een eigen muziekje erbij .Super service zeker een aanrader .De meiden en 1 jongen hebben het super gehad geweldig .De chauffeur was ook super aardig .Bedankt Lucas

20 november 2017
20 november 2017

Wij hadden de roze limo gehuurd als verassing voor onze dochter Lindsey.De service was perfect en de chauffeur was super aardig.De meiden hebben genoten heerlijk rondgereden door Arnhem met champagne en muziek naar eigen keus .Bedankt Lucas.

20 november 2017
20 november 2017

Wij hadden de roze limo gehuurd als verassing voor onze dochter Lindsey.De service was perfect en de chauffeur was super aardig.De meiden hebben genoten heerlijk rondgereden door Arnhem met champagne en muziek naar eigen keus .Bedankt Lucas.

20 november 2017
20 november 2017

Wij hadden als verassing de roze limo gehuurd voor onze dochter die 16 jaar werd .Wat vriendinnen erbij uitgenodigd als verassing.Zij hebben super genoten en de chauffeur was erg vriendelijk Super service Bedankt Lucas .

20 november 2017
20 november 2017

Wij hadden als verassing de roze limo gehuurd voor onze dochter die 16 jaar werd .Wat vriendinnen erbij uitgenodigd als verassing.Zij hebben super genoten en de chauffeur was erg vriendelijk Super service Bedankt Lucas .

10 november 2017
10 november 2017

Beste Lucas,
De familie waarvoor we uw limousine hebben gereserveerd was inderdaad en zoals ook bedoeld, heel verrast! Ze vonden het allemaal een bijzondere ervaring!
Zoals zij zeiden: we zullen het nooit vergeten.
Dank daarvoor! mvg Ingrid

30 oktober 2017
30 oktober 2017

We zijn als gouden echtpaar samen met onze 9 kleinkinderen (tussen de 18 en 8 jaar) in een witte limo van ons huis naar de feestlocatie gereden. Een rit van een uur. We hebben champagne gedronken onderweg. Ook de kleintjes een slokje. De kleinkinderen waren al weken van tevoren door het dolle en ze hebben het fantastisch gevonden. Bedankt Lucas

30 oktober 2017
30 oktober 2017

Super ritje gemaakt van dorpsschool Rozendaal naar de volgende school en door naar een pizzafeest in de dierentuin! 10 7-jarigen waren helemaal hyper en genoten van de reis met kinderchampagne en prima muziek! Aardige chauffeur. Is flexibel en zal hier zeker in de toekomst weer gebruik van maken! Dank je wel! Diane, moeder van Viktor uit Velp

15 oktober 2017
15 oktober 2017

Voor een gala met collega's in Utrecht hadden we de Hummer Limousine gehuurd. Limousine zag er mooi uit en dankzij Lukas hebben we een top ervaring gehad! Zeker een aanrader!

7 oktober 2017
7 oktober 2017

Wij hadden de roze limo gehuurd! Was echt eerste keer dat we zoiets deden voor een vrijgezellenfeest, het was echt een super idee! Chauffeur was op tijd en heel attent. Mijn vriendin voor wie de verrassing was, was helemaal in shock toen ze de roze limo zag. Toen zijn we afgezet bij locatie, onderweg nog gefeest in de limo met harde muziek;)

Top avond! Thx nogmaals

7 oktober 2017
7 oktober 2017

Laten we proosten & de vriendschap vieren. Met deze woorden heb ik mijn vriendinnen uitgenodigd voor een verrassingsavond. En een verrassing was het! Een roze Chrysler limousine die voorreed, een erg vriendelijke chauffeur die de deur voor ons openhield en het niet erg vond wanneer hij moest wachten, wanneer er eerst een foto gemaakt moest worden. Een fles champagne die wij samen heerlijk hebben opgedronken al rijdende en genietende van deze bijzondere ervaring! BEDANKT

30 september 2017
30 september 2017

Ik had de limo als verassing voor me vrouw en ze vond het geweldig en ik ook natuurlijk. De chauffeur was geweldig gaf zelfs nog een mooie tip voor een foto te maken. Dus al met al was het geweldig. En hij liet zelfs de politie stoppen voor het maken voor een foto. Geweldig toch. Dus al met al was het super.
Mvg jos en Larissa havekes

27 september 2017
27 september 2017

Hallo

26 september 2017
26 september 2017

De bride to be, was super verrast en we hebben een super leuke rit gehad! We hebben erg genoten!

5 september 2017
5 september 2017

wij hebben vrijdag 1 september Hummer H2 limousine gehad met onze bruiloft en was zeker een aanrader chauffeur was zeker top we hebben genoten van onze rit en de service
was een top dag

dank je wel voor deze mooie ervaring

30 augustus 2017
30 augustus 2017

Zeer professioneel en servicegericht. Aan alle wensen wordt voldaan. De chauffeur zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Zelfs onze oudere gasten werden comfortabel vervoerd over een lastige dijkweg. Bedankt! Het was perfect!

30 augustus 2017
30 augustus 2017

Zeer professioneel en servicegericht. Aan alle wensen wordt voldaan. De chauffeur zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Zelfs onze oudere gasten werden comfortabel vervoerd over een lastige dijkweg. Bedankt! Het was perfect!

29 augustus 2017
29 augustus 2017

Wat hebben wij genoten van de ritjes in de limo! Voor ons een lekker flesje champagne, maar ook aan onze twee kids werd gedacht met een fles kinderchampagne! Super!!

29 augustus 2017
29 augustus 2017

Voor onze bruiloft gebruik gemaakt van een witte Chrysler 300c. Werkelijk een schitterende auto, die keurig verzorgd was. De chauffeur Patrick was zeer professioneel en vriendelijk. Ook was hij ruim op tijd aanwezig, zodat hij nog even kon helpen met de afwas :). Kortom zeer geslaagde dag!

21 augustus 2017
21 augustus 2017

Het maakt eigenlijk niet uit wat je gaat doen, als je de avond begint in een hummerlimo met een hele toffe chauffeur (lucas) kan de avond al niet meer stuk. Wat een gaaf ding en een super dikke ervaring om mee te maken.

21 augustus 2017
21 augustus 2017

Het maakt eigenlijk niet uit wat je gaat doen, als je de avond begint in een hummerlimo met een hele toffe chauffeur (lucas) kan de avond al niet meer stuk. Wat een gaaf ding en een super dikke ervaring om mee te maken.

21 augustus 2017
21 augustus 2017

Het maakt eigenlijk niet uit wat je gaat doen, als je de avond begint in een hummerlimo met een hele toffe chauffeur (lucas) kan de avond al niet meer stuk. Wat een gaaf ding en een super dikke ervaring om mee te maken.

21 augustus 2017
21 augustus 2017

Vrijdag 18 augustus gebruik gemaakt van de Hummer limo voor onze bruiloft alles netjes geregeld en op tijd voor een mooie prijs klantvriendelijk gewoon top nogmaals bedankt Lucas voor je service kan je aan iedereen aanbevelen

Gr Micha

16 augustus 2017
16 augustus 2017

De Graduation Party voor onze dochter kreeg pas echt allure door de topservice van Vallei Limousines! Je wordt bijzonder prettig en efficiënt te woord gestaan, afspraken worden ruimschoots nagekomen en de limousine is tiptop in orde en helemaal van nu. Maar bovenal krijgt dit alles een gouden randje door de betrokkenheid en bijzondere inzet van de chauffeur zelf. Kortom: Chapeau!

13 augustus 2017
13 augustus 2017

Super dag gehad leuke chafeur alles liep goed netjes optijd
Zelfs nog zo lief geweest om met alle kinderen langs de Mac drive te rijden kort om me dochter heeft super dag gehad met haar kinder feest en de roze limo kom zeker trug voor de bruilof

13 augustus 2017
13 augustus 2017

Super dag gehad leuke chafeur alles liep goed netjes optijd
Zelfs nog zo lief geweest om met alle kinderen langs de Mac drive te rijden kort om me dochter heeft super dag gehad met haar kinder feest en de roze limo kom zeker trug voor de bruilof

27 juli 2017
27 juli 2017

Nog heel erg bedankt Lucas voor onze rit naar ons gala de boys en ik hebben het heel erg naar ons zin gehad sorry dat ik deze recensie zo laat schrijf maar vallei limousines is zeker een aanrader

24 juli 2017
24 juli 2017

Hai Lucas,
Wat heb je mijn aanstaande bruid een onvergetelijke dag bezorgd in de prachtige hummer H2!!!
De rondrit die ik bij je hebt geboekt is helemaal naar wens verlopen en de meiden hebben het er vast nog heel lang over. Je was niet alleen chauffeur maar ook een gastheer die dag.
Super allemaal!!

24 juli 2017
24 juli 2017

Op 21-07-2017 hebben wij Vallei Limousines gehuurd om onze mooiste dag compleet te maken. Want bij een huwelijk hoort nou eenmaal een mooie limousine. Prijs technische en meedenktend echt een dikke 5 sterren alles was mogelijk en er werd niet moeilijk gedaan naar onze wensen. Wij bedanken Vallei limousines daarom ook voor het compleet maken van onze mooie dag

18 juli 2017
18 juli 2017

Wij hebben 16-07-17 een visa versa rit gemaakt met de Hummer
De chauffeur was mooi op tijd en gunde ons onderweg ook een rookpauze.
Zeker een aanrader.

11 juli 2017
11 juli 2017

Voor onze bruiloft 10-7-17 hadden we de chrysler limo gehuurd. Ruimschoots aanwezig en wat een enorm behulpzame vriendelijke chauffeur! Terwijl wij fotos maakten waarbij het leek of we de limo moesten aanduwen, wilde een andere auto niet starten en heeft onze chauffeur hun even helpen duwen,een hilarish tafareel. Hele mooie auto en top service onze kinderen 2.4.6 vonden het ook helemaal geweldig het was ze zelfs opgevallen dat de chauffeur een stropdas met limo plaatjes droeg. Een geweldige ervaring en wij komen zeker ooit nog een keer terug bij valleilimosines!!!

11 juli 2017
11 juli 2017

Vrijdag 7 juli 2017 zijn wij getrouwd en mochten wij ons laten vervoeren in een witte chrysler limo met chauffeur rene. De auto was ruim op tijd en zag er fantastisch uit! Een enorm aardige en lieve chauffeur! Wat hebben wij genoten! Het was super! Hartstikke bedankt!

9 juli 2017
9 juli 2017

onze dochters hadden op 5juli hun diplomering en hadden de roze limo gekozen. we hebben er maar 1 woord voor TOP. En wat een ontzettende aardige en leuke chauffeur

5 juli 2017
5 juli 2017

Wij zijn getrouwd op zaterdag 1 juli 2017. We hebben gebruik gemaakt van de mooie limousine van Vallei limousines. We hadden Lucas. Alles was perfect! Mooie auto, schoon en Lucas is erg vriendelijk!
Een aanrader voor iedereen!

26 juni 2017
26 juni 2017

Op 24 juni hadden mijn dochter en haar vriendinnen hun schoolgala. De limo arriveerde ruim op tijd. Vriendelijke chauffeur met veel geduld toen er natuurlijk nog even foto's moesten worden gemaakt vooraf aan de rit. Wat hebben de meiden genoten van de rit incl het (alcoholvrije) drankje en hun eigen muziek luid aan. Echt in één woord PERFECT! Zeker een aanrader.
Dank voor de super service namens alle meiden (en ouders)

25 juni 2017
25 juni 2017

Als thema voor onze bruiloft hadden wij "vleugje glamour". De Limo paste daar geweldig bij. Alles was perfect en de chauffeur geduldig en vriendelijk. Ook de bloemen waren in precies de goede samenstelling.

Bedankt!

25 juni 2017
25 juni 2017
25 juni 2017
25 juni 2017

Limo arriveerde zeer mooi van tevoren op de afgesproken locatie(die redelijk achteraf lag). We waren nog bezig met foto's tegenover de afgesproken plek.
Even gebeld en was geen probleem om naar ons toe te komen zodat wij de oversteek niet hoefde te maken.
Daarnaast heeft de chauffeur Lucas netjes gewacht tot de fotosshoot klaar was en ons nog lekker met de airco een ritje rondom onze locatie gemaakt zodat we genoeg tijd hadden om af te koelen.

Echt super service in een super limo! De chrysler 300c is een super keuze en je kan super foto's maken met het bespiegeling van het dak.

19 juni 2017
19 juni 2017

Wat hebben wij een geweldige aanvang gehad van onze bruiloft.
Super om met een limo deze heugelijke dag te beginnen een dag om nooit meer te vergeten.
Echt geweldig bedankt
voor ons een dikke 10+

12 juni 2017
12 juni 2017
6 juni 2017
6 juni 2017

Perfect op tijd.
Netjes gekleed.
Keurige schone limo.
Helemaal geslaagd.
Een dikke 10 voor beide chauffeurs

6 juni 2017
6 juni 2017

Perfect op tijd.
Netjes gekleed.
Keurige schone limo.
Helemaal geslaagd.
Een dikke 10

6 juni 2017
6 juni 2017

wij vonden het een top rit, de chauffeur was heel aardig we konden lekker harde muziek luisteren en de limousine zag er heel gaaf uit.

31 mei 2017
31 mei 2017

Het was een rit om nooit te vergeten!

Perfect op tijd, aardige chauffeur, fantastisch mooie limousine.

We zijn in stijl gearriveerd op het gala.

30 mei 2017
30 mei 2017

Was een top rit!! Aardige chauffeur en alle comfort voor een goede rit. Ook zeer fijn dat je de audio zelf kan regelen met de bluetooth! Zeker aan te raden voor een leuk rit naar het gala.

30 mei 2017
30 mei 2017

Was een top rit!! Aardige chauffeur en alle comfort voor een goede rit. Ook zeer fijn dat je de audio zelf kan regelen met de bluetooth! Zeker aan te raden voor een leuk rit naar het gala.

26 mei 2017
26 mei 2017

We hebben een erg leuke rit gehad naar ons eind-examengala. Aardige chauffeur, en een hele leuke auto.
Bedankt voor de gezellige rit.

23 mei 2017
23 mei 2017

Vanavond heeft Lucas onze kinderen in een prachtige limo naar het schoolgala in Beesd gebracht. En wat gaaf is het al als je die limousine de hoek om ziet komen met een stralende Lucas achter het stuur. Van offerte-aanvraag tot aan de avond toe zijn we erg tevreden over het contact wat we hebben gehad met Lucas. Zelfs vanmorgen op het laatste moment nog de tijd om kunnen zetten. Ook dit was geen probleem. Onze meiden hebben een superrit gehad in de limousine met een sterrenhemel en muziek wat uit de auto galmde. Echt een geweldige ervaring! Bedankt Lucas van Vallei limousines voor deze ervaring! Wij zijn super tevreden!

21 mei 2017
21 mei 2017

Snelle en helder afspraken, flexibel.

Perfect op tijd, mooi verrassingseffect.

Extra service van Lucas heeft een mooie afsluiting van onze dag gegeven.

8 mei 2017
8 mei 2017

Afspraken komen ze echt 100% na zeker een aanrader bedankt jongens voor voor de dag 6 mei bruiloft was perfect verlopen geen vertraging

8 mei 2017
8 mei 2017

Afgelopen zaterdag hebben we een Chrysler 300C limousine gehuurd t.b.v. een groot feest voor ons zoontje. We zijn zeer tevreden over de service en gastvrijheid van Lucas. En natuurlijk zijn tip-top in orde zijnde limousine. Ons zoontje zat er met zijn vriendjes in en ze hebben zich kostelijk vermaakt. Het was grandioos!
Bedankt voor de goede service Lucas. Hopelijk tot een volgende keer!

5 mei 2017
5 mei 2017

Op zondag 30 april als grote verassing voor onze buuf met een roze Limo naar Teuge gereden. Was supergaaf! Keurig op tijd voor de deur en wat een gezellige chauffeur! Alles netjes volgens afspraak verzorgd. Dankjewel van ons allemaal.

4 mei 2017
4 mei 2017

Gisteren heeft Lucas 5 puberjongens naar het eindexamengala gebracht. Dit was een verrassing voor de boys die erg geslaagd was. Vooraf had ik alle auto’s bekeken en ze zien er stuk voor stuk erg netjes uit. Lucas was mooi op tijd en is erg aardig, communiceert goed! Fijn om zaken mee te doen voor een goede prijs.
Alles was goed en netjes verzorgd en de jongens stalen echt de show. `Heel erg bedankt Lucas! Graag tot een volgende keer.

23 april 2017
23 april 2017

Alles was tot in de puntjes verzorgt. Vallei Limousines springt boven alle concurrenten uit vanaf het moment van offerte tot het laatste contact. De rit was gezellig en super relaxt! echt een aanrader.

17 april 2017
17 april 2017

De limo was top geregeld. Hij kwam op tijd aan op het vertrekadres en hebben een leuk rondje door de stad gereden voor ons eindexamengala. De muziek kon erg hard en klonk goed. Een tip is om wel aan te geven dat er een usb-kabel voor de mobiel mee moet worden genomen als je muziek vanaf je mobiel wil, dit werkte wel erg goed.

15 april 2017
15 april 2017

Top gala gehad gister! De chauffeur Mike heeft ons een top rit bezorgd!

3 april 2017
3 april 2017

WHAAAAAAAH!! Dit was echt helemaal te gek! Een witte stretcher Hummer met 16 chicks en heel veel champagne en Flugel! Volgende week weer!
Lucas is echt de liefste gast! Dit is een absolute aanrader!!!

26 maart 2017
26 maart 2017

Gisteren kwam de roze crysler limosine aanrijden en wat was onze vrijgezel blij verast!!
Ze vond het geweldig
Super netjes optijd!
Super netjes verzorgd met heeeeeerlijke champagne.
We hebben ontzettend genoten met z'n alle!!
Echt de moeite waard

23 maart 2017
23 maart 2017

Het was top!
Lekker op tijd, en alles was zoals afgesproken.
Het maakte het feest helemaal af.
Zou ik zeker aanraden om te doen.
En een vriendelijke chauffeur, die de meiden goed begeleiden.

23 maart 2017
23 maart 2017

Het was top!
Lekker op tijd, en alles was zoals afgesproken.
Het maakte het feest helemaal af.
Zou ik zeker aanraden om te doen.
En een vriendelijke chauffeur, die de meiden goed begeleiden.

20 maart 2017
20 maart 2017

Ons team werd met klasse opgehaald in de witte Chrysler Stretched Limo. Zelfs de bubbels aan boord waren helemaal goed! De limo paste goed bij t witte landhuis op Groot Warnsborn.

Met dank aan de voorkomende chauffeur!

13 maart 2017
13 maart 2017

Opgehaald worden door een hele gave witte limo !! Wat een fantastisch mooie ervari g was dat !! ... Lucas super bedankt dat je mij en mijn fam. 1 uur hebt rondgereden in en rondom wageningen om ons vervolgens af te zetten bij de rode loper die uitgelegd was bij Keygene.nv in wageningen. Top dag !! Nogmaals bedankt.

8 maart 2017
8 maart 2017

Witte Chrysler Limo gehuurd voor ons trouwfeest.Fantastische auto! Zeer correcte chauffeur die ruim op tijd aanwezig was. Een unieke ervaring!

7 februari 2017
7 februari 2017

zaterdagmiddag de roze limo gehuurd! een onvergeten moment een ongelofelijke mooie limo en een top chauffeur! het was geweldig! top bedrijf!!

6 februari 2017
6 februari 2017

Zaterdagavond de roze limousine voor mn dochter gehuurd voor haar sweet sixteen. In 1 woord FANTASTISCH!!!! De meiden hebben genoten en mede door chauffeur Marco was het mega gezellig. Bedankt voor deze super ervaring.

5 februari 2017
5 februari 2017

20 januari zijn wij getrouwd, we hadden de witte chrysler limo gehuurd en wat een service!! Ruim op tijd en bij onze photoshoot heeft de chauffeur ons gered ( onze bruidskids zagen een leuk speeltuintje dat nogal stoffig was) , hij haalde doekjes en spul tevoorschijn en poetste de kids weer schoon! De kids hebben lol met hem gehad en dat gaf ons een super gevoel!! Heel erg bedankt!

5 februari 2017
5 februari 2017

Gisteren de sweet sixteen party van mijn dochter gehad en Lucas van Vallei Limousines heeft ze zowel naar het restaurant als naar de feestlocatie gehaald en gebracht. De meiden hebben genoten en heel veel plezier gehad. Top service, top bedrijf!!

25 januari 2017
25 januari 2017

Het was geweldig,we hadden heel wat bekijks,een roze en een witte limousine,we hebben er van genoten,het was mijn wens om samen met mijn man en onze (klein)kinderen naar de feestlocatie te gaan in een limo, het was een feest om er in te zitten,ook de chauffeurs waren top,hartelijk dank,ik koester het.

12 januari 2017
12 januari 2017

Mijn dochter vierde gistermiddag haar Sweet Sixteen. Om haar eens lekker in het zonnetje te zetten, stond er een mooie witte limousine op haar te wachten samen met 8 vrienden en vriendinnen. Ze was zo verrast dat ze het niet kon geloven. De hele rit waande zij zich in een grote droom.
Dank zij Lucas en de ontzettend mooie limousine heeft zij een onvergetelijke dag gehad.
Nogmaals bedankt Lucas, het was super!

10 januari 2017
10 januari 2017

Afscheid van onze voormalige directeur ivm zijn pensioen. Wat een leuke, mooie ervaring. Een super feestje in de limo met een cd van de Toppers en een goede fles champagne. Uitstekende service en chauffeur. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

4 januari 2017
4 januari 2017

Eerste kerstdag dag effe met een super mooie witte limousine het was geweldig onze chauffeur was netjes beleeft gezellig vriendelijk enthousiast de rit was super mooi de limo was van binnen als van buiten super mooi bedankt voor deze mooie ervaring

Groetjes marcella p

21 december 2016
21 december 2016

uitstekend geregeld.

12 december 2016
12 december 2016

Onze dochter was super blij verrast dat ze zaterdagavond 10 december op gehaald werd door een roze limo ivm het vieren van haar 21e verjaardag, hele leuke foto s genomen ook met onze chauffeur Marco. Hij heeft ons goed begeleid was echt super!! bedankt Vallei limousines en bedankt Marco

12 december 2016
12 december 2016

Voor mijn 21e verjaardag werd ik als een echte gossip girl in een roze limo ontvangen door Marco. Ik ben een echte mcdonnalds fan en daar zijn wij dan ook naar toe gereden. Marco onze chauffeur nam mij mee de mcdonnalds in en trakteerde mij op een hamburger! Nogmaals super bedankt Marco! Dit was een super ervaring!!!

3 december 2016
3 december 2016

mijn vader was 25 jaar in het bedrijf en mijn moeder en ik dacht om een limousine te huren als verassing.
dat is zekere gelukt hij had niks door en iedereen wou mee. toen we bij zijn werk aan kwamen. Kwam iedereen kijken en toen we weg gingen ook we vond het super leuke middag. we weer netje terug gebracht. we willen vallei limousines heel graag bedanken voor deze leuk middag.

29 november 2016
29 november 2016

Laatst een limousine gehuurd voor mijn moeders verjaardag, we werden netjes afgezet op de afgesproken locatie.. De Ziggo Dome! Was ontzettend goed geregeld en alles ging volgens afspraak. Het was een prachtige nieuwe limousine met alles erop en eraan! Bedankt Lucas!

7 november 2016
7 november 2016
30 oktober 2016
30 oktober 2016

Gisteren een super rit gehad met de limo!!! Op afgesproken tijdstip bij het bruidspaar en daarna op weg naar het feest!!
Bedankt!!!

30 oktober 2016
30 oktober 2016

dit was een geweldige ervaring
de limo kwam exact om 6 uur voorrijden met een aardige chauffeur , cd van de toppers op en heerlijke champagne. dus gelijk al feest. ook een hele leuke rit gemaakt en knap dat we midden in de stad uit konden stappen. dus....echt helemaal top!!!!

15 oktober 2016
15 oktober 2016

Wat hebben we (zeker ook de kinderen) genoten van de rit naar het restaurant!
Super service, goed op tijd en volledig rekening gehouden met onze wensen!
Kortom: alleen maar lof

11 oktober 2016
11 oktober 2016

De meiden vonden het helemaal geweldig. Bedankt voor de goede zorgen van de 2 limo's!

27 september 2016
27 september 2016

Goedemiddag meneer De Kruif,

Heel erg bedankt voor de veilige en onvergetelijke reis met de prachtige limo!
Alle lof voor de aardige chauffeur.
Keurig op tijd en een mooie route uitgestippeld naar de feestzaal toe.

Nogmaals heel erg bedankt en wie weet, tot de volgende keer.
Met vriendelijke groet
Vijay en Rosita

19 september 2016
19 september 2016

Het mooiste cadeau wat ik mijn man kon geven op zijn 40st verjaardag: zijn 3 zonen te zien stralen... nou dat is gelukt! Een gave witte limousine met (kinder)champagne, gave verlichting en wel 4 schermpjes kwam voorrijden!! Een uur lang plezier en bij de stoplichten even je raampje open om naar iedereen te zwaaien als een echte V.I.P. Super!!! Graag nog een keer!!
En...Lucas is een lieve, attente, rustige chauffeur!

19 september 2016
19 september 2016

Na een uur lang verschillende websites te hebben bezocht en in het verlengde daarvan evenredig veel telefoontjes te hebben gepleegd, kwam ik helaas niet veel verder in mijn zoektocht naar een goed en betrouwbaar aanvoelend bedrijf. Ik zal niet ingaan op al het kaf onder het koren dat er in deze business aanwezig is, maar er rijden m.i. veel gelukszoekers rond in het land van limousines.

Tijdens mijn zoektocht had ik ook het telefoonnummer van Vallei Limousines gebeld, maar ook daar kreeg ik een voicemail en streepte ik dit bedrijf ook af van mijn lijstje. Echter, werd ik keurig binnen een aantal minuten teruggebeld en verliep het gesprek zeer correct een aangenaam. Op basis daarvan direct de afspraak gemaakt, want de volgende dag had ik de limo namelijk al nodig. Kort daarop, werd alles keurig via de mail aan mij bevestigd, inclusief de gemaakte prijsafspraak.

Een dag later stond daar een keurige witte limousine voor de deur met een keurige chauffeur die de dames keurig liet instappen en op de locatie ook weer keurig liet uitstappen. Ofwel u leest het al; allemaal keurig 😉

Kortom, wanneer u een goed bedrijf zoekt dat u gaandeweg niet in de luren legt en tevens een meer dan goede presentatie weet te verzorgen, dan is dit de partij die u met een gerust hart kunt inzetten.

Ik maak niet heel frequent gebruik van een limo, maar Vallei Limousines is hiervoor wel mijn vaste partner geworden.

Met vriendelijke groet,
Remko Ebbeling
Railsport Nederland

9 september 2016
9 september 2016

Geweldige witte limo super service mijn broer en schoonzus en de restvan de fam hebben zeker genoten tot een volgende keer

27 augustus 2016
27 augustus 2016

We hebben onze trouwdag mogen beleven met de prachtige Chrysler limousine. De chaffeur Lucas was erg attent, netjes, vriendelijk en reed perfect. We hebben mede dankzij dit mooie vervoer een geweldige dag gehad. Nogmaals bedankt!

23 augustus 2016
23 augustus 2016

Begin van de zomer zijn we met een groep vrienden naar een festival gebracht en opgehaald, echt top service en een super ervaring om zo in deze mooie witte limo naar een feest te gaan.. Chauffeur tevens ook helemaal top!!!
Daarom dachten wij dit willen we nog eens, dit keer was de roze limo vrij en deze is zeker net zo mooi!! Weer een prima ervaring. op de terug weg wat langer moeten wachten op een andere chauffeur, omdat het hem niet helemaal duidelijk was waar we opgehaald moesten worden en het wat chaotisch was rondom het festivalterrein maar ach.. Wel weer een top ervaring!

Zeker een AANRADER en tot de volgende keer maar weer!!

Groetjes

22 augustus 2016
22 augustus 2016

1 woord GEWELDIG ,
Bedankt Lucas.
We gaan het vaker huren.

19 augustus 2016
19 augustus 2016

Prima verzorgd. Heel flexibel mbt tegemoet komen aan onze wensen. Mooie auto. Echt een geweldige ervaring!

17 augustus 2016
17 augustus 2016
15 augustus 2016
15 augustus 2016

Alles in één keer goed! Keurig op tijd, zeer alert en bijzonder gastvrij. Mocht iemand een limo nodig hebben, verwijs ik hem zeker door!

15 augustus 2016
15 augustus 2016

Alles in één keer goed! Keurig op tijd, zeer alert en bijzonder gastvrij. Mocht iemand een limo nodig hebben, verwijs ik hem zeker door!

9 augustus 2016
9 augustus 2016

Eindelijk eens een keer voor een speciale gebeurtenis een limousine kunnen gebruiken. Onze bruiloft! Alles ging prima, we hadden natuurlijk een vrij strakke planning maar Lucas was overal keurig op tijd, hij reed erg fijn! Was erg leuk allemaal en zullen het in de toekomst ongetwijfeld nog wel eens voor iets speciaals gebruiken!

8 augustus 2016
8 augustus 2016

Mijn man ging met pensioen en wij zijn met ons hele gezin fantastisch vervoerd naar een restaurant in een prachtige limousine. Met Lucas als een perfecte chauffeur.
Een hele leuke ervaring.

3 augustus 2016
3 augustus 2016

Lucas heeft een prachtige roze limo. Van binnen en van buiten spik en span. Verder op tijd (ook erg belangrijk) en behulpzaam. Als ik weer een limo nodig heb bel ik Lucas weer

3 augustus 2016
3 augustus 2016

27-07-2016
Onze dochter werd, na een jaar in Amerika te zijn geweest, in stijl thuis gebracht vanaf Schiphol naar Almere. Samen met haar vriendinnen heeft zij een onvergetelijke terugreis gehad in de rose limo, met zelfs een extra rondje, naar haar Home Town. De ontvangst door Lucas van de Kruif, de chauffeur, was aller hartelijkst!
Groet Yvonne

28 juli 2016
28 juli 2016

Het was hen een bijzondere ervaring om met de limo weer naar het Oude Gemeentehuis(nu restaurant) in Rhenen gebracht te worden. Ondertussen genieten van een mooie rondrit!

19 juli 2016
19 juli 2016

Beste Lucas, wat een aardige chauffeur erg vriendelijk en de service was helemaal top.

18 juli 2016
18 juli 2016

Beste Lucas, wat een aardige chauffeur erg vriendelijk en de service was helemaal top. De meiden hebben ontzettend genoten van de rit in Amsterdam. Limo was op en top perfect. Hartstikke bedankt voor de goede service en een prachtige limo.
Groetjes Inge

7 juli 2016
7 juli 2016

Mijn dochter en haar vriendinnen hebben van de limousine gebruik gemaakt om naar hun gala feest gebracht te worden. Het was een geweldige ervaring waar de meiden erg van genoten hebben!!
Zeer klantvriendelijk en een top service. Bedankt hiervoor.

7 juli 2016
7 juli 2016

vriendelijk en zee flexibbel

2 juli 2016
2 juli 2016

Fantastische en klantvriendelijke service! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Het feestje van mijn dochter had niet beter of luxer kunnen beginnen dan met die prachtige roze limousine. Alles verliep 100% naar wens!

28 juni 2016
28 juni 2016

Geweldige rit gehad met de witte Crysler limo van Vallei Limousines. Ter ere van de 40e verjaardag van een rolstoel gebonden vriendin. Dit was voor haar eens iets anders dan een RegioTaxi... Bedankt!

28 juni 2016
28 juni 2016

Geweldige rit gehad met de witte Crysler limo van Vallei Limousines. Ter ere van de 40e verjaardag van een rolstoel gebonden vriendin. Dit was voor haar eens iets anders dan een RegioTaxi... Bedankt!

20 juni 2016
20 juni 2016

Pronkend door onze stad gereden met de dikke Chrysler en genoten met deze limousine op onze trouwdag. Enig dingetje was dat de allervriendelijkste chauffeur het boeket uit de achterbak was vergeten te halen en voordat wij het doorhadden was hij al terug in Veenendaal begrepen we van de CM. Oke, wij hadden daar ook aan kunnen denken, maar dat doe je niet als je zenuwen oplopen als je aan komt rijden. Verder was het een en relaxte en sympathieke chauffeur, dus dat is het enige puntje. Verder zouden we iedereen dit bonafide bedrijf aanraden, want er zijn nogal wat oplichters in omloop qua limousine verhuur.

12 juni 2016
12 juni 2016

Ik had 10 juni gala met school . Ik werd thuis opgehaald met de limousine. Ik heb vaak een chauffeur gehad . Maar nog nooit zo,n vriendelijke als deze. Mijn vrienden die meegingen waren helemaal verliefd op de geluidsinstalatie en de champagne. We hebben echt waar voor het geld gekregen

5 juni 2016
5 juni 2016

20 mei zijn wij in het huwelijks bootje gestapt, Dankzij Lucas en Vallei Limousines hebben wij dit geheel in stijl gedaan.Prachtige limousine van binnen en buiten en een top service.. Wie liepen een beetje uit maar ook daar werd niet moeilijk over gedaan. Al met al Top! bedankt Lucas... En oja, Lucas ik had gelijk het is een jongen 😀

5 juni 2016
5 juni 2016

Beste Lucas,
Bedankt voor de ritten naar en van onze trouwlocatie. Ook een ritje naar het bos voor de foto, s was geen moeite. Zeer ontspannen, en van alles bij zich om de kindjes weer op te poetsen voor het feest. Hartelijk bedankt.

30 mei 2016
30 mei 2016

We hebben mijn kleine nichtje een onvergetelijke communie bezorgd mede dankzij vallei limousine ze was helemaal ontroerd ze de mooie grote roze limo zag staan toen ze naar buiten kwam lopen ze heeft er 2.5 mogen genieten en ze was helemaal blij.dank je wel voor de goede zorgen.
Gr. Ruud en Celine

30 mei 2016
30 mei 2016

Hele gave ervaring, in een roze limo naar het eindejaarsgala, samen met 3 vriendinnen. Helemaal TOP !!!

25 mei 2016
25 mei 2016

Een geweldige ervaring en een super mooie bijdrage aan onze bruiloft.samen met onze kinderen een mooie Tour gehad in jullie limousine .goede service en chauffeur .dankjewel

19 mei 2016
19 mei 2016

Ter gelehgenheid van mijn vrouw haar 50e verjaardag de roze limo gehuurd als transport naar een "spa verwenmiddagje" met nichtjes en vriendinnen.

Top service die zeker bijgedragen heeft aan het plezier wat de dames gehad hebben!!!

19 mei 2016
19 mei 2016

Ter gelehgenheid van mijn vrouw haar 50e verjaardag de roze limo gehuurd als transport naar een "spa verwenmiddagje" met nichtjes en vriendinnen.

Top service die zeker bijgedragen heeft aan het plezier wat de dames gehad hebben!!!

18 mei 2016
18 mei 2016

Wat was het fantastisch!
wij hadden de roze limo gehuurd om ons naar de trouwlocatie te laten vervoeren. Onze dochters van 10 en 12 jaar gingen helemaal uit hun dak. Ik heb ze nog nooit zo hard horen gillen toen de limo kwam voorrijden.
Alles was super geregeld. Kinderchampagne aanwezig, routes bekend, ontzettende aardige chauffeur hoe goed kan een feest beginnen!
Ook een extra ritje om nog 3 personen op te halen was geen probleem. Heel erg fijn allemaal.
Absolute aanrader en graag tot een volgende keer!

17 mei 2016
17 mei 2016

Met Vallei Limousines naar de Toppers geweest. Samen met mijn dochter en 5 vriendinnen.
Sowieso leuk om met ene limo te reizen, maar ook de hele trip goed verzorgd. Een volgende keer stappen we graag weer in bij VAllei-Limo's dank voor de goede avond.

15 mei 2016
15 mei 2016

Voor onze dochter met haar 7 vriendinnen de roze limo gehuurd voor het schoolgala. Was echt Super leuk.
Deze roze limo sprong er echt uit in de lange stoet auto's
Complimenten voor Lucas die de meiden zelfs thuis heeft opgehaald.
Nogmaals dank Lucas!

9 mei 2016
9 mei 2016

We hebben een mooie dag in stijl rond gereden.
lucas heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag

9 mei 2016
9 mei 2016

We heen een super dag gehad en zijn met een mooie limo overal heen gebracht en de chauffeur was ook super vriendelijk dit bedrijf is echt een aanraden ze zijn op tijd vriendelijk en hebben mooie auto.s en zorgen dat je dag compleet is helemaal top

9 mei 2016
9 mei 2016

Wij hadden de roze limo besteld voor een vrijgezellenfeest
De vrijgezel was erg verrast en heeft ons in style naar de eerste lokatie gebracht en weer terug
Chauffeur was erg aardig
Ben alleen nogsteeds opzoek naar het knopje om het Luik dicht te doen 😉
En nog sorry voor het blikje radler

Een aanrader

9 mei 2016
9 mei 2016

Wij hadden de roze limo besteld voor een vrijgezellenfeest
De vrijgezel was erg verrast en heeft ons in style naar de eerste lokatie gebracht en weer terug
Chauffeur was erg aardig
Ben alleen nogsteeds opzoek naar het knopje om het Luik dicht te doen 😉
En nog sorry voor het blikje radler

Een aanrader

9 mei 2016
9 mei 2016

Super leuke rit gehad..een enorme verassingen voor mijn klanten .
Dank ook voor de service !!!
Vooral omdat onze voorstelling in maart werd afgeblazen op het laatste moment Vallei Limousiness maakte erg geen probleem van en kwam ons gisteren ophalen...helemaal top !!!!

7 mei 2016
7 mei 2016

Het was voor ons een onvergetelijke dag !
En zeker met de limo maakte het helemaal compleet !!

Bedankt Lucas.

26 april 2016
26 april 2016

Zeer goed geregeld en een aardige chauffeur. Een tijd om niet te vergeten.

25 april 2016
25 april 2016

echt een geweldige tijd gehad in de limo een ervaring om nooit te vergeten, ook een erg aardige chauffeur echt top!

22 april 2016
22 april 2016

Alles goed geregeld. De kinderen van groep 8 van CBS Het Kompas hebben een super ervaring en rit gehad met de limo naar hun citobal. Chauffeur ook top, zelfs voor de kleinere broertjes en zusjes een klein ritje gemaakt

22 april 2016
22 april 2016

Alles goed geregeld. Mijn dochter heeft een prachtige galarit gehad in een witte Chrysler limosine samen met 8 anderen met een heel aardige chauffeur.

22 april 2016
22 april 2016

Alles goed geregeld. Mijn dochter heeft een prachtige galarit gehad in een witte Chrysler limosine samen met 8 anderen met een heel aardige chauffeur.

20 april 2016
20 april 2016

Super rit gehad naar het gala voor de jongens. Top limo en super chauffeur. Chapeau......

15 april 2016
15 april 2016

Oliva en ik hebben samen een "meidendag" met het thema jaren 50 - 60
georganiseerd. Daarbij hadden wij vervoer nodig voor 8 dames en dat werd een ROZE limousine. Toen Lucas met de roze limousine voor kwam rijden en de dames naar buiten moesten was het echt gillen, super super. We hebben een mooie route gemaakt in Ede en omgeving en er was veel bekijks. Geweldig. Het werd, mede door de ROZE limousine en Lucas een onvergetelijke dag. Onze dank.
Anny en Oliva.

4 april 2016
4 april 2016

Om onze jongste zus te verrassen die als laatste van ons groepje van 8 dames dit jaar Sarah wordt, hebben we een verrassingsreis naar Curacao geboekt. S Morgens hebben we haar thuis overvallen, net voor ze dacht naar haar werk te gaan, en gezegd dat we een paar dagen weg zouden gaan.
Om de verrassing nog groter te maken, kwam daar een prachtige witte limousine voorrijden waar we met zijn achten in vervoerd werden naar Schiphol. Fantastisch mooi van buiten en van binnen, heerlijke muziek in de auto, lekkere bubbels, we hebben genoten! Super geregeld alles, bedankt Lucas, dit is zeker voor herhaling vatbaar!

4 april 2016
4 april 2016

Leuke rit gehad van laren naar amsterdam, de limo was super netjes en een super chaffeur.

Was een super ervaring en echt een aanrader

31 maart 2016
31 maart 2016

Voor de surpriseparty van mijn vriendin had ik de witte Chrysler limo gehuurd. Van te voren al veel contact gehad met Lucas, die erg flexibel is en graag met de klant mee denkt. Vanwege de surpriseparty waren er een aantal dingen die ik op voorhand niet kon doen, en Lucas wilde hier in mee denken en aan mee werken, super service! De limo was 20min voor de afgesproken tijd op locatie aanwezig waardoor ik niet in de stress zat of hij wel optijd zou zijn, ook dit verdient 5 sterren. Chauffeur was erg aardig en heeft na afloop nog gezellig praatje gemaakt en mochten andere mensen ook even een fototje in de limo maken. De limo was erg goed onderhouden zowel van binnen als van buiten. Kortom, ik heb me vriendin super weten te verrassen, en dat mede dankzij Vallei Limousines, hartelijk dank daarvoor. Ik zou iedereen aanraden via dit bedrijf zijn/haar limo te huren want dit werkt fantastisch!!!

29 maart 2016
29 maart 2016

Mijn familie had als verrassing de witte Chrysler limousine gehuurd, omdat we trouwjurken zouden kijken. Toen stond de limousine voor de deur, fantastisch. Complimenten voor de chauffeur, perfecte service en lekkere fles bubbels. Zeker een aanrader!

27 maart 2016
27 maart 2016

Wij hadden de witte Chrysler limousine gehuurd voor de verjaardag van mijn zoon... Sweet sixteen! Hij was met 4 vrienden en allemaal vonden ze het prachtig !! En de chauffeur vonden ze heel aardig... Heeft leuke foto's van ze gemaakt!
Werd ik nog netjes gebeld wat ze wilde drinken en hadden dus ook alcoholvrije champagne haha super leuk! Bedankt 🙂 groetjes Michelle

21 maart 2016
21 maart 2016

Opa op Laten Halen in Stijl voor zijn 70-ste verrassing feest ,door alle kleinkinderen in een Limo !

Daar is maar 1 Goed adres voor: Vallei Limousines!!

Bedankt voor de goede service en top chauffeur.
Opa en alle kleinkinderen hebben er van genoten !!

13 maart 2016
13 maart 2016

Lucas we zijn heel erg tevreden over de service en ee limo !
Het was schoon, goed onderhouden.
Het heeft onze dag nog mooier gemaakt. AANRADER !!

Bedankt Lucas!

13 maart 2016
13 maart 2016

Lucas we zijn heel erg tevreden over de service en ee limo !
Het was schoon, goed onderhouden.
Het heeft onze dag nog mooier gemaakt. AANRADER !!

Bedankt Lucas!

10 maart 2016
10 maart 2016

Een limousine bij Vallei Limousines 'geboekt' om onszelf en ons gezelschap te vervoeren op de dag van onze bruiloft. Mooie limousine, aanwezig op de afgesproken tijd. Niets van de wensen/vragen was te gek voor de chauffeur. Kort samengevat: professioneel, vriendelijk, servicegericht, volgens afspraak, voor herhaling vatbaar!

Lukas, bedankt voor de bijdrage vanuit Vallei Limousines aan onze dag!

6 maart 2016
6 maart 2016

Het was een zeer aparte en prettige ervaring om samen met je vriendin naar een 3 sterren restaurant vervoerd te worden in een prachtige limousine en met een gezellige chauffeur. Het was gewoon super om dit te mogen ervaren! Klasse!

24 februari 2016
24 februari 2016

Vallei limousines is 5 sterren waard! Wil je ooit een limo huren? Doe het dan bij dit bedrijf. Bv Mooie limousines, komt afspraken na, en je bent een ervaring rijker. Ik zeg: doen!

Cindy
26 januari 2016
26 januari 2016

wij wilden onze getuigen voor de bruiloft vragen tijdens een etentje en hebben ze als verrassing met een limo opgehaald op diverse adressen. Alles was perfect, vriendelijke chauffeur, lekkere champagne, nette limo. Goede prijs, kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader. Groetjes, Cindy

Maaike
26 januari 2016
26 januari 2016

Wij zijn erg tevreden! De communicatie was helder en snel. En ze waren de goedkoopste voor ons type aanvraag (ook niet onbelangrijk). Limo zag er piekfijn uit met een lekkere fles champagne en geen verscholen extra kosten. Iedereen heeft een topavond gehad! Met vriendelijke groet, Maaike

Kiki Hoppezak
26 januari 2016
26 januari 2016

Verassing!!! Zit je lekker te eten met een vriendin.... word ik opgehaald door een roze limo!...... En afgeleverd op mijn eigen surprise party! Hoe gaaf is dat...... Super leuke rit gehad! En een heel gezellig feestje! Groetjes Kiki Hoppezak

Wendy roseboom
26 januari 2016
26 januari 2016

Afgelopen donderdag 17 december een limousine gehuurd voor mijn nichtje om naar haar gala te brengen. En het was super. Ga zeker nog een keer gebruik maken van een limousine van jullie. Met vriendelijke groet Wendy roseboom

Lindsey verheij
26 januari 2016
26 januari 2016

Het was top! Me zusje was heel erg verrast en we hebben het allemaal naar ons zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt

Wilco Diepeveen
26 januari 2016
26 januari 2016

Mijn vrouw verrast voor haar 40e verjaardag. Eerst kinderen opgehaald van school om vervolgens mijn vrouw te verrassen op haar werk. Ze vond het geweldig! Mooie limo, goede en nette chauffeur en een scherpe prijs.

A Hoekstra
26 januari 2016
26 januari 2016

Beste Lukas, Ons team vond het fantastisch om met jullie 3 limo's naar Groningen gebracht te worden. Het geeft net dat beetje extra aan een mooie dag. Volgende keer bestellen we wel een betere fles 😉 Hartelijk dank! Andy Hoekstra

Salon Uniek
26 januari 2016
26 januari 2016

Het was een super leuke ervaring! Mijn collega's vonden het helemaal geweldig en het was natuurlijk een super leuke verassing. Bedankt!

Marcel Berendsen
26 januari 2016
26 januari 2016

Vandaag een sweet sixteen rit laten doen voor onze dochter en een aantal van haar beste vriendinnen in de giga roze Limo. Wat een geweldige ervaring en wat een super service niet te vergeten een top chauffeur. Zeker een aanrader Hartelijk dank. Marcel Berendsen

Frank van Benten
26 januari 2016
26 januari 2016

Gisteren 15-05-2015 een super coole rit gehad van renkum naar duiven voor onze bruiloft. Limo was te gek en kids vonden het prachtig. Leuk ommetje gemaakt en erg vriendelijke chauffeur. Helemaal goed

Mattanja
26 januari 2016
26 januari 2016

Woensdag 20 mei onze collega van kdv & bso de Flierefluiter verrast met een limousine rit. Wat hebben wij veel plezier en gezelligheid gehad; lekkere muziek (na ieders wens) - genoeg drinken - aardige chauffeur.. Zelfs stond hij open om nog een half uur eraan vast te plakken voor een mooi prijsje, want een uur in de limousine hadden wij niet genoeg aan 😉 Erg bedankt voor deze super service! Tip voor iedereen...

Dinkelaar
26 januari 2016
26 januari 2016

Het was in 1 woord geweldig! Meiden stonden in galajurk te wachten en toen kwam er een enorm roze gevaarte voorrijden, je had die koppies moeten zien. Het was echt een succes, aardige chauffeur, mooi van binnen helemaal top! Bedankt

Mieke van Dam
26 januari 2016
26 januari 2016

Mijn dochter heeft samen met haar vriendinnen en een vriend een geweldige tocht beleefd in de limousine. Een vriendelijke chauffeur die ze allemaal netjes thuis heeft afgehaald en bij het gala heeft voorgereden. Een echte aanrader!

Maureen Heikamp
26 januari 2016
26 januari 2016

Wat hebben wij een top middag gehad in de Roze limo!! Superbedankt Lucas voor deze onvergetelijke middag voor Priscalla Evers haar vrijgezellendag! Als je niet weet wat te doen met een vrijgezellendag, huur een limo bij Vallei limousine, he-le-maal top! gr Maureen en de rest vd dames

jonker
26 januari 2016
26 januari 2016

mijn schoonouders laten ophalen door de limo om hun naar het feest te laten brengen ze vonden het een super verr***ng en het mooiste van alles ze hebben echt genoten we horen nog steeds wat een top feestje en die limo joh echt super. helemaal bedankt lucas.

Priscilla
26 januari 2016
26 januari 2016

Als verr***ng gedaan voor oom en tante, ze vonden het fantastisch!

Kees Aalbers
26 januari 2016
26 januari 2016

Wij hadden de C300 limo gehuurd om ons te vervoeren tijdens onze bruiloft. Dit is heel goed bevallen!! Alles is in goed overleg gegaan en op de dag zelf bleek de chauffeur niet alleen iemand die rijdt, maar ook wil helpen waar ook maar een extra hand nodig is!! De Limo zelf was ook perfect! Netjes, schoon voorzien van de juiste muziek en dranken! Hartstikke bedankt Lucas het was een geweldige voor ons mede dankzij jou!!

PH
26 januari 2016
26 januari 2016

Beste Lucas, Bedankt voor de geweldige rit naar het Beatrix theater. Dankzij jou en de mega mooie limo heb ik mijn vriendin een super ver***ng kunnen geven. Zeer goede service, mooie schone limo. Nogmaals super bedankt. Groetjes PH

81 + 8 =