• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Roze limo huren

Roze limo huren

Een luxe roze limo huren voor een activiteit

Ben je op zoek naar een professionele aanbieder om een roze limo te huren voor jouw evenement? Vallei Limousines staat voor je klaar. De roze limousine die wij te huur aanbieden is uitgerust met onder andere getinte ramen, zeer luxe lederen bekleding, een champagne bar, dubbele airco en meer! Het is bovendien de enige limo in Nederland met een 3D Led plafond. Wil je graag zelf een limo huren voor jouw speciale dag, dan ben je van harte welkom direct een offerte op maat aan te vragen!

Geniet van een prachtige dag door een roze limo te huren

Je kunt er op vertrouwen dat je heerlijk geniet van het rondrijden in één van onze limo’s. De roze limo die je bij ons kunt huren voor jouw activiteiten is een roze Lincoln Town Car. Dit is een echte Amerikaanse limo, die alle luxe die daar bij hoort. Als je bij ons een limo huurt dan staan wij garant voor een frisse, rookvrije auto met sterrenhemel en LED verlichting, een goed gevulde minibar met blikjes frisdrank en een gratis fles champagne, romantische verlichting, getinte ramen en vele andere luxe toevoegingen. Natuurlijk kun je vertrouwen op een bekwaam chauffeur met de benodigde papieren die u en uw groep op de plek van bestemming zal krijgen.

Zeker van een heerlijke tijd

Voor een trouwerij of een ander soort onvergetelijke dag voeg je met een limousine altijd iets bijzonders toe. Het is mogelijk om de limousine extra te versieren met een mooi bloemstuk. Vallei Limousines staat klaar om jouw dag perfect te maken. Voor verdere informatie over de specificaties van elke auto, onze dienstverlening of de prijzen voor het huren van een limo kun je bellen met 06-45526622 of te mailen naar lucas@vallei-limousines.nl!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Chrysler limousine roze | Vallei Limousines | Limousine huren

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen