• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Ervaringen

Klantervaringen zijn belangrijk voor ons. Laat een bericht achter met je ervaring bij Vallei-Limousines!

Klanten over ons

Oplichters
01-11-2022

Noooit meer het was super maar na 3,5 maand sturen ze een mail dat we een uur extra moeten betalen zoiets doe je gelijk en niet na 3,5 maand kutbedrijf

21 - birthday
04-10-2020

Top service!! Om 6 uur gereserveerd, en zeer optijd aanwezig! Chauffeur heel net en aardig, veel geduld en zeer professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar! Top.

Kinder feestje
25-10-2018

Wat een geweldige dag heeft mijn dochter vandaag gehad samen met haar vriendinnetjes. Chauffeur was echt een top vent! Van begint tot het eind top service!! Zeker een aanrader!!! Als je denkt aan een limo verhuur bedrijf dan denk je aan vallei limousines!!!!! Hartelijk dank!!!

Naar de knoop gala 2018
25-10-2018

Naar de knoop gala 2018 Met een persoon

Wat een super leuke avond
25-10-2018

Wat een super leuke avond gehad in de limo richting Amsterdam. Wat een gezelligheid en toffe chauffeurs! Een onvergetelijke avond en zeker voor herhaling vatbaar! Wij komen snel bij jullie terug Vallei-limousines ????

Prachtige afsluiter!
25-10-2018

Na een dagje te hebben gedanst op dreamfields festivals, hebben wij dit in stijl mogen afsluiten met een prachtige limousine rit. De champagne stond al koud voor de terugweg, de muziek aan in onze smaak. Het kon niet beter. Bedankt Vallei limousines voor deze prachtige afsluiter!

Bedankt!
25-10-2018

Gisteren hebben mijn dochter en haar vriendinnen rondgereden in een super mooie roze Chrysler limousine voor haar Sweet 16 Surprise feestje. De meiden hebben genoten en zijn een ervaring rijker. Ze zullen het hier nog vaak over hebben. De Limo was keurig op tijd met een in stijl geklede chauffeur. Ik kan dit iedereen aanraden. Bedankt Lucas!

Top geregeld allemaal!
25-10-2018

Een super mooie blinkende roze chrysler limousine voor het eindfeest van groep 8. Een ervaring rijker om nooit meer te vergeten! De kinderen mochten zelf de muziek regelen met hun mobieltjes. En volume genoeg! Limo was perfect op tijd alles volgens afspraak. En uitstekende communicatie. Top geregeld allemaal! Bedankt voor deze mooie ervaring!

Zeker een aanrader
25-10-2018

Wij waren met een groep van 7 man en we hadden de crysler gehuurd. Het was een prachtige ervaring om ooit in een limo te zitten en het gala is harstikke geslaagd! Zeker een aanrader.

Leuk hoor!
25-10-2018

Gisteren de Chrysler gehuurd voor het gala van onze dochter met haar vriendinnen op de Meerwaarde in Barneveld. Goed verzorgd, nette chauffeur, netjes op tijd! De auto zag er spik en span uit. De meiden hebben genoten en kwamen aan in stijl. Ze hadden hun eigen muziek. Leuk hoor!

Een echte aanrader!
25-10-2018

Hi Lucas, wat kwam er een prachtige limo onze straat in rijden en wat was deze aan het glimmen. De chauffeur mooi in stijl en zeer professioneel en geduldig. Ook het reserveren van de auto is tot in detail goed geregeld, dankzij de korte lijntjes. Een echte aanrader!

Bedankt voor de super goede service!
25-10-2018

Het was echt top!! We hebben allemaal zo erg genoten. Chauffeur deed het super, afstemming ging goed, alles was bespreekbaar. Kortom het was een perfecte dag en zo hoort het ook te zijn. Bedankt voor de super goede service!

Heb genoten
25-10-2018

Gisteravond met hele leuke en spontane chauffeur in de roze limo naar de Toppers geweest. Heb echt genoten bedankt Vallei limousines!!

Complimenten!
25-10-2018

Voor de 70e verjaardag van Hennie hebben wij een Surprise etentje geregeld met een ritje in de Hummer Limo naar locatie. Geweldig hoe alles tot in de puntjes geregeld en voorbereid was door Vallei Limousines. Complimenten!

Bedankt voor de superservice!
25-10-2018

Super, wat een grandioze ervaring! Onze dochter heeft samen met 4 vriend(inn)en enorm genoten van de prachtige Hummer. De reis was prachtig en de ontvangst op school was spectaculair. Bedankt voor de superservice!

Erg bedankt voor de top service!
25-10-2018

Heel goed contact gehad met Lucas! De limo gehuurd voor mijn zusje’s sweet 16 en haar vriendinnen. Zij hebben super genoten, mochten eigen muziek draaien en vonden de champagne heerlijk! Chauffeur Lucas was erg lief en flexibel. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg bedankt voor de top service!

Bedankt
25-10-2018

Heb een super 18e verjaardag gehad! Super. Bedankt lucas voor de lieve en gezellige ritten !

Was een topdag
25-10-2018

Beste Lucas, Mijn dochter heeft het heel erg naar haar zin gehad, dankzij Vallei limo. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contact met Lucas, hij was telefonisch altijd goed te bereiken! De Chauffeur heeft ondanks scherpe bochten geprobeerd om zo dichtbij mogelijk te komen. Mijn dank hiervoor! Was een topdag mede dankzij jullie!

Bedankt voor jullie service!
25-10-2018

Drie witte limousines bij jullie gehuurd voor ons personeelsuitje. Wat een super leuke ervaring, prachtige super gave limo’s met top chauffeurs! Een zeer klantvriendelijk en net bedrijf! Bedankt voor jullie service!

Nette en mooie limousine
25-10-2018

Nette en mooie limousine, met goede nette chauffeur, die zich aan de afspraak houdt. Zeker voor herhaling vatbaar ???? Was afscheidsfeest voor de directeur, en het was een verrassing voor hem en zijn vrouw, ze hebben er van genoten.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen