• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Trouwvervoer

Trouwvervoer huren

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je opzoek naar origineel trouwvervoer? Vallei Limousines draagt graag bij aan een onvergetelijke trouwdag, met ons exclusieve trouwvervoer met limousine trouwauto’s. Trouwen zal één van de mooiste dagen uit jouw leven zijn, daarbij kan een trouwauto niet ontbreken. Laat je deze trouwdag vervoeren als echte VIP met een limousine van Vallei Limousines. Bij ons kun je terecht voor verschillende trouwauto’s.

Trouwvervoer aanbod

Om te voldoen aan de wensen van jou als klant hebben wij een zestal luxe trouwauto’s op onze wagenpark staan. Wij hebben ze onderstaand voor je op een rijtje gezet:

Arriveer en vertrek in stijl op jouw gewenste locatie met één van onze luxe trouwauto’s.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Hummer limousine met bloemstuk | Vallei Limousines

Luxe trouwauto/bruidsauto

Kom in stijl aan op jouw bruiloft met een bruidsauto van Vallei Limousines. Al onze limousines zijn schoon en van luxe voorzien. Onze witte Chrysler 300C limousine is een veel gekozen trouwauto om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Deze limousine is voorzien van luxe lederen bekleding, airco, maar liefst 4 LCD TV’s, uitgebreide geluidinstallatie en romantische en sfeervolle verlichting. Wij maken jou trouwvervoer, naast een trouwauto, graag compleet met een bloemstuk en een rode loper voor de finishing touch.

Wil je ook de gasten verassen met een limousine als volgauto? Wij hebben verschillende limousines die geschikt zijn als volgauto. Onze ervaren chauffeur brengt jullie naar elke gewenste locatie, alles voor een top dag! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Kosten huren trouwvervoer

Wij hanteren standaard en vaste prijzen voor het huren van limousines als trouwvervoer. De minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur rekenen wij €125,00 en elk volgend uur €90,00. Deze kosten voor de limousine trouwauto zijn inclusief de chauffeur. Bekijk al onze limousines voor exacte prijzen.

Trouwauto huren bij Vallei Limousines

Maak jouw trouwdag onvergetelijk met trouwvervoer van Vallei Limousines. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij dragen graag bij aan een onvergetelijke trouwdag!

Hummer limousine Limousine huren trouwvervoer | Bruiloft | Vallei Limousines Boeket trouwauto - Vallei Limousines

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen