• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Trouwvervoer

Trouwauto huren

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u opzoek naar origineel trouwvervoer? Vallei Limousines draagt graag bij aan een onvergetelijke trouwdag. Trouwen zal één van de mooiste dagen uit uw leven zijn, daarbij kan een trouwauto niet ontbreken. Laat u deze trouwdag vervoeren als echte VIP met een limousine van Vallei Limousines. Bij ons kunt u terecht voor verschillende trouwauto’s.

Trouwvervoer aanbod

Om te voldoen aan de wensen van u als klant hebben wij een zestal luxe trouwauto’s op onze wagenpark staan. Wij hebben ze onderstaand voor u op een rijtje gezet:

Arriveer en vertrek in stijl op uw gewenste locatie met één van onze luxe trouwauto’s.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
trouwvervoer

Luxe trouwauto/bruidsauto

Kom in stijl aan op uw bruiloft met een bruidsauto van Vallei Limousines. Al onze limousines zijn schoon en van luxe voorzien. Onze witte Chrysler 300C limousine is een veel gekozen trouwauto om uw trouwdag onvergetelijk te maken. Deze limousine is voorzien van luxe lederen bekleding, airco, maar liefst 4 LCD TV’s, uitgebreide geluidinstallatie en romantische en sfeervolle verlichting. Wij maken uw trouwvervoer graag compleet met een bloemstuk en een rode loper voor de finishing touch.

Wilt u ook uw gasten verassen met een limousine als volgauto? Wij hebben verschillende limousines die geschikt zijn als volgauto. Onze ervaren chauffeur brengt jullie naar elke gewenste locatie, alles voor een top dag! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Kosten huren trouwauto

Wij hanteren standaard en vaste prijzen voor het huren van een trouwauto. De minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur rekenen wij €125,00 en elk volgend uur €90,00. Deze kosten zijn inclusief de chauffeur. Bekijk al onze limousines voor exacte prijzen.

Trouwauto huren bij Vallei Limousines

Maak uw trouwdag onvergetelijk met een trouwauto van Vallei Limousines. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij dragen graag bij aan een onvergetelijke trouwdag!

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen