• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Concert vervoer

Concert vervoer door Vallei Limousines

Wil je op een stijlvolle manier naar de meest geweldige concerten worden gebracht? Bij Vallei Limousines ben je aan het juiste adres voor jouw concert vervoer!

Concert vervoer aanbod

Onze privé chauffeurs vervoeren je graag naar mooie concerten door heel Nederland. Zing je longen uit je lijf bij de Vrienden van Amstel Live of de Toppers. Bij ons heb je de keuze uit een ruim aanbod van limousines die zeer geschikt zijn voor concert vervoer. Onze limousines zijn voorzien van een goed gevulde Champagne Bar, waarop je in de limousine alvast met elkaar kunt proosten. Daarnaast beschikken onze limousines over luxe lederen bekleding, 4LCD Tv’s en een uitgebreide geluidsinstallatie met Bluetooth. Kom in de sfeer en zet jouw playlist maar vast in elkaar! Je hebt de keuze uit verschillende limousines. Neem vast een kijkje bij ons aanbod hieronder:

VIP vervoer | Vallei Limousines Luxe en schone limo’s
Professionele chauffeurs
 Gratis fles champagne
Scherpe tarieven
In stijl naar locatie

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte

Luxe en ruime limousine huren voor jouw concert?

Onze luxe limousines zorgen ervoor dat jij ontspannen en comfortabel naar jouw concert kunt reizen. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd bij het concert aankomt, zodat je hier geen minuut van hoeft te missen. Geniet van de zorgeloze rit, waarbij je je onder het genot van een drankje en een lekkere playlist kunt voorbereiden op een fantastisch concert. Zodra het concert is afgelopen staat de chauffeur klaar om jou naar de gewenste locatie te brengen waarbij je kunt nagenieten van het concert.

Vervoer concert prijzen

Het tarief voor het huren van een limousine begint bij €195. Het eerste uur kost €125, en voor elk opvolgend uur wordt een bedrag van €90 in rekening gebracht.De kosten van de rit worden berekend op basis van de duur van het gewenste limousinegebruik en de gekozen locatie(s). De opgegeven prijs dekt alle gereden kilometers, chauffeurskosten, verzekering en BTW. Bovendien is een fles huischampagne altijd inbegrepen, zonder extra kosten. Voor gedetailleerde prijsinformatie per limousine verwijzen we je graag naar ons assortiment limousines.

Concert vervoer huren bij Vallei Limousines

Zorg voor een onvergetelijk concert met een limousine van Vallei Limousines. Wij verzorgen jouw concert vervoer naar de gewenste locatie! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vallei Limousines concert vervoer Concert vervoer vallei limousines  

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen