• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Festival vervoer

Festival vervoer door Vallei Limousines

In stijl vervoerd worden naar de gaafste festivals in een limousine? Bij Vallei Limousines zit je goed voor jouw festival vervoer!

Festival vervoer aanbod 

Onze professionele chauffeurs brengen je graag naar festivals door heel Nederlands zoals Tomorrowland, Mysteryland, Lowlands, Pinkpop en Defqon. 1. Wij beschikken over verschillende limousines die zeer geschikt zijn voor jouw vervoer naar een festival. Onze limousines zijn voorzien van een rijk gevulde champagne Bar, waarbij je het feest alvast kunt inluiden. Daarnaast kun je genieten van de luxe lederen bekleding, airco en een uitgebreide geluidsinstallatie met Bluetooth. Zet jouw festival playlist maar vast op! Ben je benieuwd naar onze limousines? Bekijk ons aanbod hieronder:

VIP vervoer | Vallei Limousines Professionele chauffeurs
Luxe en schone limo’s
 Gratis fles champagne
In stijl naar locatie
Scherpe tarieven

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte

Luxe limousine huren voor jouw festival?

Met onze luxe en en ruime limousines garanderen wij een comfortabele reis naar het festivalterrein. Geniet van het gemak van zorgeloos vervoer, waarbij je in luxe kunt ontspannen en je kunt voorbereiden op een geweldige festivalervaring. Timing is natuurlijk essentieel bij festivalbezoeken. Onze ervaren chauffeurs zijn punctueel en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt en vertrekt, zodat je geen moment van het festival hoeft te missen.

Vervoer festival prijzen

De startprijs voor het huren van een limousine bedraagt €195. Voor het eerste uur geldt een tarief van €125, en voor elk daaropvolgend uur wordt €90 in rekening gebracht. De ritprijs wordt berekenend aan de hand van hoe lang je de limousine wenst te huren en op welke locatie(s). De opgegeven prijs omvat de afgelegde kilometers, chauffeurskosten, verzekering en BTW. Daarnaast is de fles huischampagne altijd inbegrepen, zonder extra kosten. Bekijk ons aanbod limousines voor de exacte prijzen per limousine.

Festivalvervoer huren bij Vallei Limousines

Maak van jouw festivalbezoek nog meer een feest met een limousine van Vallei Limousines. Wij verzorgen jouw festival vervoer naar de gewenste locatie! Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vallei Limousines festival vervoer Festival vervoer Vallei Limousines Festival vervoer Vallei Limousines

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen