• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Noord-Holland

Limousine huren Noord-Holland

Voor een speciale dag of avond in Noord-Holland wilt u natuurlijk dat het vervoer goed verloopt. Limousine huren Noord-Holland doet u bij Vallei Limousines. Je hoeft je niet druk te maken over wie er rijdt of over het vinden van een parkeerplaats. Laat je je vervoeren in luxe en zorgeloos van jouw avond genieten. Benieuwd welke limousines wij in ons assortiment hebben? Bekijk onze limousines.

Speciale gelegenheid limousine Noord-Holland

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk bijzonder vervoer. Maak jouw avond helemaal compleet met een limousine van Vallei Limousines. Je wordt met glitter, glamour en in stijl naar de bestemming in Noord-Holland gebracht. Aan het einde van de avond word je weer in stijl naar huis gebracht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wie er moet rijden en over een parkeerplek. Geniet van een speciale gelegenheid al voordat het is begonnen! Bij Vallei Limousines zijn veel verschillende limousines beschikbaar. Of je nou een trouwauto zoekt of een stoere, maar chique Hummer voor een vrijgezellenfeestje, bij Vallei Limousines vindt je gegarandeerd de limousine die jij zoekt. Je kunt dus precies de limousine kiezen die jij het mooist vindt.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren noord-brabant

Ga naar je teamuitje, feestjes of dagje uit met een Limousine

Geen bussen vol mensen, maar kies voor privé vervoer als je over de Zaanse Schans rijdt of de highlights van Amsterdam bekijkt. Ook buiten de grote steden vervoeren wij jou naar de leukste activiteiten of het nu gaat om een team uitje naar bijvoorbeeld Happy Days in Grootebroek of laat je in stijl naar de Kaasmarkt in Alkmaar rijden.

Hoe ziet een limousine rit in Noord-Holland er uit?

Rondgereden worden door Noord-Holland in een luxe limousine met privéchauffeur is een onvergetelijke ervaring. Het zal jouw speciale avond nóg specialer maken en je zult jouw vrienden er fantastisch mee verassen. Je zult zich als een filmster voelen door de luxe en glitter en glamour van de limousine. Je heeft toegang tot een gevulde minibar met consumpties naar jouw keus. De limousine heeft geblindeerde ramen, een sterrenhemel en een leren bekleding. Daarnaast kun je films kijken en muziek luisteren in de limo. Deze heeft namelijk vier flatscreens en een uitstekende geluidsinstallatie. Hiervoor kun je zelfs DVD’s en CD’s meenemen. Zo niet, dan regelt de chauffeur dat er muziek en films aanwezig zijn. Dit kunt je van te voren bespreken. Deze prachtige ervaring kun je delen met 7 anderen, er is namelijk plek voor maar liefst 8 personen in de limousines.

Het huren van een limousine Noord-Holland

Een limousine regelen bij Vallei Limousines is eenvoudig. Allereerst bekijkt u ons aanbod limousines welke limousine aan jouw wensen voldoet. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken ben je al bijna klaar, je hebt nog de mogelijk om extra opties bij te bestellen. Voor speciale arrangementen kun je contact opnemen met Vallei Limousines. Er wordt naar wens geluisterd en alles wordt geregeld. Wij helpen graag bij het verzorgen van een onvergetelijke dag!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen