• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Noord-Holland

Limousine huren Noord-Holland

Voor een speciale dag of avond in Noord-Holland wilt u natuurlijk dat het vervoer goed verloopt. Limousine huren Noord-Holland doet u bij Vallei Limousines. U hoeft zich niet druk te maken over wie er rijdt of over het vinden van een parkeerplaats. Laat u zich vervoeren in luxe en zorgeloos van uw avond genieten. Benieuwd welke limousines wij in ons assortiment hebben? Bekijk onze limousines.

Speciale gelegenheid limousine Noord-Holland

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk bijzonder vervoer. Maak uw avond helemaal compleet met een limousine van Vallei Limousines. U wordt met glitter, glamour en in stijl naar uw bestemming in Noord-Holland gebracht. Aan het einde van de avond wordt u weer in stijl naar huis gebracht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over wie er moet rijden en over een parkeerplek. Geniet van een speciale gelegenheid al voordat het is begonnen! Bij Vallei Limousines zijn veel verschillende limousines beschikbaar. Of u nou een trouwauto zoekt of een stoere, maar chique Hummer voor een vrijgezellenfeestje, bij Vallei Limousines vindt u gegarandeerd de limousine die u zoekt. U kunt dus precies de limousine kiezen die u het mooist vindt.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren noord-brabant

Luxe limousine huren Noord-Holland

Rondgereden worden door Noord-Holland in een luxe limousine met privéchauffeur is een onvergetelijke ervaring. Het zal uw speciale avond nóg specialer maken en u zult uw vrienden er fantastisch mee verassen. U zult zich als een filmster voelen door de luxe en glitter en glamour van de limousine. U heeft toegang tot een gevulde minibar met consumpties naar uw keus. De limousine heeft geblindeerde ramen, een sterrenhemel en een leren bekleding. Daarnaast kunt u films kijken en muziek luisteren in de limo. Deze heeft namelijk vier flatscreens en een uitstekende geluidsinstallatie. Hiervoor kunt u zelfs DVD’s en CD’s meenemen. Zo niet, dan regelt de chauffeur dat er muziek en films aanwezig zijn. Dit kunt u van te voren bespreken. Deze prachtige ervaring kunt u delen met 7 anderen, er is namelijk plek voor maar liefst 8 personen in de limousines.

Het huren van een limousine Noord-Holland

Een limousine regelen bij Vallei Limousines is eenvoudig. Allereerst bekijkt u ons aanbod limousines welke limousine aan uw wensen voldoet. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken bent u al bijna klaar, je hebt nog de mogelijk om extra opties bij te bestellen. Voor speciale arrangementen kunt u contact opnemen met Vallei Limousines. Er wordt naar wens geluisterd en alles wordt geregeld. Wij helpen graag bij het verzorgen van een onvergetelijke dag!

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen