• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Gala auto huren

Vallei Limousines gala vervoer

Gala auto huren? Helemaal in stijl naar je gala, schoolfeest, eindexamengala of een ander feest? Laat je op exclusieve wijze vervoeren in een limousine. Vallei Limousines levert speciaal gala vervoer waarbij je in stijl wordt opgehaald en weggebracht. Ervaar je avond als een echte ster. Je geniet onderweg van een gratis fles champagne en bepaalt helemaal zelf welke muziek je draait. Huur een gala auto en het feest kan beginnen!

Bekijk ons limousine gala auto huren arrangement!

Gala auto verhuur

Vallei Limousines heeft een ruim aanbod in het huren van limousines. Onze gala limousines zijn onder andere voorzien van luxe lederen bekleding, een goed gevulde champagne bar, uitgebreide geluidsinstallatie en nog veel meer om op te noemen. Ervaar het zelf met een limousine naar keuze. Benieuwd naar ons aanbod gala limousines? Bekijk ze hieronder:

Gala auto huren Gratis fles champagne
 WIJ zijn de BOB
 Jullie zijn de DJ’s
 Luxe en schone limousines
 Kom in stijl aan!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
gala auto huren | Vallei Limousines | Limousine huren

Limousine huren voor je gala

Bij Vallei Limousines huur je een gala auto met chauffeur. Onze chauffeur komt jou en je mede gasten thuis ophalen en brengt jullie naar het gala, schoolfeest, eindexamen gala of een ander feest. Als het feest is afgelopen komt je privé chauffeur jullie weer ophalen en brengt je veilig naar huis. De kosten voor de benzine zitten bij de prijs in, daarnaast rekenen wij geen extra kosten voor het weekend of ’s nachts. Alles gegarandeerd voor een speciale dag! Vallei Limousines gala auto verhuur.

Kosten huren gala vervoer

De kosten voor het huren van een gala auto is minimaal €195,00 per uur. Voor het eerste uur rekenen wij €125,00 en elk volgend uur €90,00. Deze kosten zijn inclusief benzinekosten, privé chauffeur en een gratis fles champagne. Heb je nog andere wensen zoals een bloemstuk of een rode loper? Laat het weten! We bespreken graag samen je wensen, deze kun je aangeven bij het aanvragen van een offerte.

Gala auto huren bij Vallei Limousines

Maak van je galafeest een onvergetelijke dag met een galavervoer van Vallei Limousines. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. We dragen graag ons steentje bij aan een dag om niet te vergeten.

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen