• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Gala vervoer

Vallei Limousines vervoer gala

Helemaal in stijl naar uw gala, schoolfeest, eindexamengala of een ander feest? Laat u op exclusieve wijze vervoeren in een limousine. Vallei Limousines levert speciaal gala vervoer waarbij u in stijl wordt opgehaald en weggebracht. Ervaar uw avond als een echte ster. U geniet onderweg van een gratis fles champagne en bepaalt helemaal zelf welke muziek u draait. Het feest kan beginnen!

Bekijk ons gala arrangement!

Gala auto huren

Vallei Limousines heeft een ruim aanbod in het huren van limousines. Onze limousines zijn onder andere voorzien van luxe lederen bekleding, een goed gevulde champagne bar, uitgebreide geluidsinstallatie en nog veel meer om op te noemen. Ervaar het zelf met een limousine naar keuze. Benieuwd naar ons aanbod gala limousines? Bekijk ze hieronder:

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
gala vervoer

Limousine huren voor uw gala

Bij Vallei Limousines huurt u een gala auto huren met chauffeur. Onze chauffeur komt u en uw mede gasten ophalen bij u thuis, brengt u naar het gala, schoolfeest, eindexamen gala of een ander feest. Als het feest is afgelopen komt uw privé chauffeur u weer ophalen en brengt u veilig naar huis. De kosten voor de benzine zitten bij de prijs in, daarnaast rekenen wij geen extra kosten voor het weekend of ’s nachts.  Alles gegarandeerd voor een speciale dag! Vallei Limousines gala vervoer verhuur.

Kosten huren gala vervoer

De kosten voor het huren van een gala auto zijn bij onze standaard en vaste prijzen. De minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur rekenen wij €125,00 en welk volgend uur €90,00. Deze kosten zijn inclusief benzinekosten, privé chauffeur en een gratis fles champagne. Heeft u nog andere wensen zoals een bloemstuk of een rode loper? Laat het weten! We bespreken graag samen met uw wensen, deze kunt u aangeven bij het aanvragen van een offerte.

Gala vervoer bij Vallei Limousines

Maak van uw galafeest een onvergetelijke dag met een gala auto van Vallei Limousines. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. We dragen graag ons steentje bij aan een dag om niet te vergeten.

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen