• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Partyvervoer

Partyvervoer Vallei Limousines

Heb je binnenkort een bijzondere aangelegenheid of een feest waar je met exclusief vervoer aan wilt komen? Wij zorgen er samen met jou voor dat het feestje al begint in één van onze exclusieve limousines. Wil jij in stijl aankomen bij een gala of een concert? Maak de avond compleet door aan te komen in een party limousine. Je kunt ons partyvervoer huren voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan:

 Gratis fles champagne
 WIJ zijn de BOB
 Jullie zijn de DJ’s
 Luxe en schone limo’s
 Scherpe tarieven

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Uitje Lion King | Vallei Limousines

Staat jouw gelegenheid er niet tussen? Geen enkel probleem. Laat ons weten waar je naar toe gebracht moet worden. Wij zorgen ervoor dat je in stijl gebracht en gehaald wordt. Het voordeel van het huren van partyvervoer is dat niemand de bob hoeft te zijn. Vallei Limousines regelt alles voor je, zo beschik je ook over een ervaren privé chauffeur.

Exclusief in partyvervoer naar een feest?

Laat het feestje al beginnen in één van onze luxe party limousines. Geniet in de limo onder een sterrenhemel van een gratis fles champagne die je van ons krijgt. Onze limousines zijn voorzien van een geluidsinstallatie waar je zelf de muziek selecteert. Een onvergetelijke dag in een witte limousine of roze Chrysler limousine? Of ga je toch voor onze stoere moderne Hummer Limousine? Onze ervaren chauffeur brengt en haalt je op de gewenste locatie in de gewenste limousine! Vraag vrijblijvend een Partyvervoer offerte aan.

Prijzen partyvervoer

Wij hanteren geen extra toeslagen voor het weekend of ’s nachts. Wij bieden voor het feestvervoer standaard vaste prijzen aan. Onze minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur betaal je €125,00 en voor elk volgend uur is dat €90,00. Bij deze prijs zit een ervaren privéchauffeur bij in. Hij zal je begeleiden tijdens je reis. Bekijk al onze party limousines voor de exacte prijzen per limo.

Partyvervoer huren bij Vallei Limousines.

Partyvervoer huren doe je bij Vallei Limousines. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Vul al jouw wensen in en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Party vervoer limousine  Binnenkant limousine - Vallei limousines Twee hummer limousines

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen