• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren

Limousine huren voor diverse gelegenheden

Limousine huren voor een onbezorgd dagje of avondje weg? Niemand hoeft te rijden of de Bob te zijn, want onze professionele chauffeurs rijden jullie overal naartoe. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij het waanzinnig is om een limousine te huren. Denk hierbij aan:

Welke verschillende limousines zijn er?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende merken limousines. Eén van de bekendste is de Chrysler 300C limousine. Maar ook voor een stoere Hummer limo of een elegante roze limousine kun je bij ons terecht. De limousines zijn gemaakt voor een onvergetelijke dag! Je zit lekker in luxe lederen bekleding met een goed gevulde champagnebar, airco en getinte ruiten zodat niemand jullie zit zitten. En dat allemaal met je eigen favoriete muziek op de achtergrond. Maak je playlist maar vast aan!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Limousine huren | Vallei Limousines

Roze limousine huren

Speciaal voor de dames hebben wij een roze limousine in ons wagenpark staan! Voor een vrijgezellenfeest of een avondje uit met vriendinnen onder elkaar is dit erg leuk. Jij zult jouw vriendinnen zeker verrassen wanneer je met deze geweldige limo aan komt rijden. Een limousine huren maakt een avondje uit een stuk specialer. Een chique diner of gala maakt het ook helemaal compleet door aan te komen met een limousine en door je weer naar huis te laten brengen. Niemand hoeft de bob te zijn, want Vallei Limousines regelt alles voor je, zo beschik je ook over een privé chauffeur.

Hummer limousine huren

bij Vallei Limousines kun je ook verschillende Hummer limousines huren! Kies bijvoorbeeld voor een gouden Hummer H2 of een roze Hummer H2. Mocht je toch willen gaan voor een neutralere kleur, dan is het ook mogelijk om een witte Hummer H2 te huren. Maak jou speciale avond compleet en laat je wegbrengen naar een feest, concert of festival in een van onze spectaculaire Hummer limousines.

Een limousine huren voor uw bruiloft

Wil jij in stijl aankomen op jouw bruiloft? Kies dan voor een limousine als trouwvervoer. Onze witte Chrysler 300C is erg geschikt als trouwauto voor het bruidspaar of als volgauto voor de gasten. Jij valt er zeker mee op en begint jouw trouwdag hiermee op een spectaculaire manier. Meerdere limo’s huren? Dat is ook geen probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ga voor een onvergetelijke ervaring en huur een limousine. Onze limo’s zijn schoon en luxe. Daarbij ontvang je een gratis fles champagne. Wil je ook drinken mee bestellen? Dat is geen probleem. Ook is het mogelijk om een rode lopen of een bloemstuk af te nemen.

Limo verhuur voor alle feesten en partijen

Naast bruiloften worden onze limousines ook vaak ingezet bij andere soorten gelegenheden. Het afgelopen jaar zijn ons luxe limousines ook ingezet voor:

  • Verjaardagen (kinderfeestjes)
  • Sweet 16
  • Jubilea
  • Vrijgezellenfeesten

Dus mochten jullie een limousine huren voor een verjaardag ben je ook bij ons aan het goede adres!

Wat kosten het huren van een limousine?

Wij bieden je standaard vaste prijzen en rekenen geen extra toeslagen voor het weekend of ’s nachts. Onze minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur betaalt u €125,00 en voor elk volgend uur is dat €90,00. Er passen 8 personen in de limousine en de privéchauffeur zit bij de prijs inbegrepen. Hij begeleid jou tijdens de reis, komt je ophalen en brengt je weer naar huis. Bekijk al onze limousines voor de exacte prijzen per limo.

Een limousine huren bij Vallei Limousines

Wil je een limousine huren? Vraag dan gerust eens vrijblijvend een offerte bij ons aan. We bieden je meerdere extra mogelijkheden, zoals een mooi bloemstuk of speciale champagne. Vul al jouw wensen in en wij kijken graag wat we voor jou kunnen doen.

Vallei limousines limo huren Vallei limousines gouden hummer h2 Vallei limousines witte hummer h2

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen