• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Amsterdam

Limousine huren Amsterdam

Heeft u een bijzondere gelegenheid of een speciale avond gepland in Amsterdam? Dan mag een mooie limousine natuurlijk niet ontbreken. Bij Vallei Limousines bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten vervoer. Denk hierbij aan luchthavenvervoer, vervoer voor een bruiloft of voor een party of vrijgezellendag. Zoek op de site uw limousine naar keuze uit en neem contact op om deze limousine te huren!

Limousine huren bijzondere gelegenheid Amsterdam

Wanneer u een bijzondere gelegenheid heeft is er niks leukers dan een limousine huren. Zo voegt u glitter, glamour en klasse toe aan uw avond en rijdt u in comfort en stijl naar uw bestemming. U wordt opgehaald bij u thuis en bij uw bestemming afgezet. Aan het eind van avond wordt u gewoon weer naar huis gebracht. U hoeft zich dus niet bezig te houden met wie er rijdt of of u wel een parkeerplaats zou kunnen vinden. U kunt volledig ontspannen en van de avond genieten.

Limousine huren Amsterdam doet u bij Vallei limousines, kunt u kiezen uit meerdere limousines. Van Chrysler, Porsche tot Hummer en van wit tot roze, hier is genoeg keuze. Voor elke gelegenheid is er wel een passende limousine. U kunt bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bruiloft gaan voor de chique witte Chrysler of wanneer u een girls night out heeft gepland, is een roze Lincoln weer erg bijpassend. Neem een kijkje op de site en bekijk al onze mogelijkheden.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren amsterdam

Luxe limousine huren Amsterdam

Comfortabel en in stijl, met chauffeur, rondgereden worden door Amsterdam in een prachtige limousine is een geweldige ervaring. Het is zeker iets wat u een keer meegemaakt moet hebben. Beleef het luxe gevoel en geniet extra van uw bijzondere avond. Wanneer u in de limousine zit kunt u van de consumpties uit de minibar genieten. De ramen zijn geblindeerd en de bekleding is van comfortabel leer. Het dak is bedekt met kleine spots waardoor het idee van een sterrenhemel wordt gegeven. Hiernaast zijn er vier flatscreens en een geweldige geluidsinstallatie aanwezig. U kunt ook uw eigen CD’s en DVD’s meenemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. De muziek wordt in dat geval gewoon door ons geregeld. In de limousine is plaats voor acht personen, u kunt dus met z’n allen deze fantastische ervaring beleven.

Het huren van een limousine Amsterdam

Wanneer u een limousine wilt huren in Amsterdam, hoeft u enkel een paar eenvoudige stappen volgen. Bekijk eerst op de site welke limousine u het liefst wilt. Op onze site staan alle limousines met foto’s en prijs weergegeven. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, kunt u er voor kiezen om nog een bloemstuk erbij te nemen. Zo maakt u het helemaal compleet. Wanneer u hier klaar mee bent, hoeft u alleen nog maar contact op te nemen, en de rest wordt helemaal voor u geregeld! Wanneer u liever een speciaal arrangement op maat heeft, ben u bij Vallei Limousines ook aan het juiste adres. Door simpelweg een formulier in te vullen heeft u het al geregeld.

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen