• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

VIP vervoer

Vallei Limousines vervoer

In stijl vervoerd worden naar een speciale gelegenheid in een exclusieve VIP limousine? Bij Vallei Limousines ben je aan het juiste adres voor al jouw VIP vervoer wensen zoals, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, gala vervoer en nog veel meer!

VIP vervoer aanbod

Wij verzorgen graag jouw VIP, artiesten of exclusieve vervoer voor bekende mensen naar elke gewenste locatie. Ons wagenpark bestaat uit diverse limousines die geschikt zijn voor exclusief VIP vervoer. Onze ervaren chauffeurs vervoeren jou, je artiesten of bekende Nederlanders niet zomaar in een limousine van A naar B. De Limousines zijn voorzien van luxe, denk hierbij aan een mooi interieur, een sfeervolle sterrenhemel verlichting en een gratis fles champagne om de dag goed te beginnen! Benieuwd naar ons aanbod limousines? Bekijk ze hieronder alvast:

VIP vervoer | Vallei Limousines Gratis fles champagne
 In stijl naar locatie
 Professionele chauffeurs
 Luxe en schone limo’s
Scherpe tarieven

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
VIP vervoer limousine | Vallei Limousines

Luxe VIP limousine huren?

Als een echte celebrity aankomen in een VIP limousine van Vallei Limousines. Wij verzorgen graag jouw vervoer, van trouwvervoer tot luchthavenvervoer niks is ons te gek. Door een limousine bij ons te huren wordt jullie dag onvergetelijk. Een limousine die vaak gehuurd wordt als VIP groepsvervoer is bijvoorbeeld onze Hummer Limousine. Deze nieuwe limousine is voorzien van veel chroom, wanneer je hier in rijdt heb je veel aanzien van buiten. Deze limousine is geschikt voor max 12 personen en heeft maar liefst 3 tv’s! Deze Hummer Limo zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor je VIP’s, artiesten, bekende Nederlands of natuurlijk jezelf.

VIP vervoer prijzen

De prijzen voor exclusieve VIP vervoer zijn bij ons standaard en vaste prijzen. De kosten van de professionele chauffeur zitten bij deze prijzen in. Wij rekenen geen extra kosten voor het weekend of ’s nachts. De minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur betaald u €125,00 en elk volgend uur €90,00. Bekijk al onze limousines voor artiesten en VIPs met exacte prijzen per limo.

VIP vervoer huren bij Vallei Limousines

Maak jouw dag onvergetelijk met een limousine van Vallei Limousines. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij verzorgen het vervoer voor een VIP, bekende Nederlander of artiest naar jouw gewenste locatie!

Hummer limousine Roze limousine Witte limo - Vallei limousines

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen