• Gratis fles champagne
 • Luxe en schone limo's
 • Scherpe tarieven
 • Professionele chauffeurs

Limousine huren Utrecht

Limousine huren Utrecht

Limousine huren Utrecht? Ook in Centraal Nederland komt Vallei Limousines je in stijl ophalen en naar de plaats van bestemming brengen! Bekijk Utrecht eens vanuit een ander perspectief! Laat je in stijl vervoeren langs het Neude of naar Domtoren. Avondje uit met vrienden? Wij zijn jullie vervoer naar Tivoli Vredenburg of een evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Wat dacht je van een dagje uit met kinderen? De kinderen zullen de ogen uitkijken in de limousine terwijl jullie vervoerd worden naar Het Spoorwegmuseum, Het Nijntje museum of de Sterrenwacht Sonnenborgh. Ook over de terugweg hoef je niet na te denken, je kan je door ons ook weer per limousine thuis af laten zetten. Bij Vallei Limousines heb je de keuze uit verschillende geweldige limousines. Als trouwvervoer om elkaar het Ja-woord te geven in de Utrechtse Domtoren, als gala vervoer of simpelweg als partyvervoer voor een een gezellig avondje uit. Laat je in stijl wegbrengen en weer ophalen door onze chauffeur. Laat alles regelen door Vallei Limousines en geniet van deze fantastische en onvergetelijke belevenis.

Voor welke gelegenheden kan ik een limousine huren in Utrecht?

Wil je ook graag op jouw speciale dag alles tot in de puntjes geregeld hebben? Huur een limousine van Vallei Limousines en kom in stijl aan op jouw speciale dag. De reis naar de plaats van bestemming zal een feest op zich zijn en maakt jouw feest onvergetelijk! Je kunt met maximaal 8 personen genieten van de trip met alle comfort en luxe op weg naar jouw speciale gelegenheid. Of de bestemming een vrijgezellenfeest, een afstudeerfeest of jouw bruiloft is, de rit in een limousine zal een feest op zich zijn! De limousine is namelijk voorzien van een goed gevulde bar. Ook een geweldige geluidsinstallatie met maar liefst vier flatscreens en een sterrenhemel zijn onderdeel van de limousine. Daarnaast kun je genieten van het luxe leren interieur en voel je je een echte Hollywood-ster door de getinte ramen!

Je kunt in Utrecht een limousine huren voor onder andere de volgende speciale gelegenheden en maak de speciale gelegenheid onvergetelijk:

 • Bruiloften
 • Gala
 • Concert
 • Casino
 • Afstudeerfeest

Voor elke gelegenheid kun je een limousine vinden bij Vallei Limousines die geschikt is voor jouw avond. Zo kun je bij een bruiloft gaan voor de witte en chique Chrysler, kun je met jouw vrijgezellenfeest vervoerd worden in de hippe roze Chrysler Limousine of huur een stoere Hummer voor de mannen vrijgezellenavond in Vegas stijl! Zoveel Limousine mogelijkheden om jouw avond compleet en onvergetelijk te maken!

 • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
 • Binnen 24 uur offerte
limousine huren utrecht

Laat je door Utrecht rijden in een limousine

Limousine huren Utrecht bij Vallei Limousines? Dan ervaar je de volgende voordelen:

 • Keuze uit diverse limousines
 • Privéchauffeur tot uw beschikking
 • Gevulde bar met champagne en frisdrank
 • Muziek of films in de limousine
 • Rijdt door heel Utrecht of Nederland

Vervoerd worden in een limousine en ook nog eens een privéchauffeur tot jou beschikking hebben is een ontzettende luxe. Dit ervaar je bij Vallei Limousines. Hiernaast heeft de limo een gevulde bar met heerlijke bubbels waarmee je kunt proosten op een geweldige avond. Met de uitstekende geluidsinstallatie geniet je van de mooiste muziek.

Welke verschillende limousines zijn er?

Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod van limousines. Ze beschikken allemaal over de nieuwste technieken en je zult uw ogen uitkijken wat betreft het mooie interieur. Zo zijn we erg trots op onze witte Chrysler 300C limousine. Hiernaast bieden we je ook limo’s in een roze en paarse kleur, die uiteraard erg populair zijn bij damesuitjes. Voor een stoere look kun je het beste voor de Hummer H2 limousine kiezen.

Limousine huren in Utrecht?

Vier een feestje eens echt goed en ga een limousine huren in Utrecht. Wij bieden je de meest aantrekkelijke en exclusieve limousines. Geef jouw wensen door en vraag een offerte op maat aan. We werken met vaste prijzen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ga je trouwen? Dan bieden we jou een speciaal arrangement aan met onder andere champagne en bloemen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, dus neem gerust contact met ons op.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen