• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Rotterdam

Limousine huren Rotterdam

Jouw bruiloft, gala of concert in Rotterdam is natuurlijk niet compleet zonder limousine. Want wat is er nou mooier dan in fantastische luxe naar jouw bestemming gereden te worden door een persoonlijke chauffeur. Limousine huren Rotterdam? Bel vandaag nog met Vallei limousines of vraag een offerte aan.

Onvergetelijke limousine huren Rotterdam

Wanneer je gaat trouwen wil je natuurlijk een onvergetelijke dag meemaken. Hoe anders kun je zo’n dag compleet maken, dan door een limousine te huren? Je wordt naar de bestemmingen gebracht in een prachtig witte en luxe Chrysler of een andere limousine naar keuze. De limousine is chique en comfortabel ingericht met allerlei extra’s van dien. Je kunt er voor kiezen om met z’n tweeën vervoerd te worden, of om nog meerderen te laten genieten van deze luxe ervaring. Er is namelijk plek voor acht mensen. Oftewel, de perfecte trouwauto.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren rotterdam

Niet alleen is een limousine huren fantastisch voor een bruiloft, maar is het ook een geweldige toevoeging aan uw vrijgezellenfeest, gala of een ander bijzonder avondje uit. Met nog zeven andere mensen kun je genieten van luxe en comfort van de limousine. In de limousine vind je een minibar, vier flatscreens met een geluidsinstallatie en een mooie lederen bekleding. Zo word je in stijl vervoerd en is het feest al begonnen nog voordat je bent gearriveerd

Keuzes limousine huren Rotterdam

Je bent geïnteresseerd in het huren van een limousine in Rotterdam. Bij Vallei Limousines zijn er veel opties, waar jou perfecte limousine tussen zal zitten. Voor elke gelegenheid is er een geschikte limousine te vinden. Een aantal gelegenheden waarbij een limousine niet mag ontbreken zijn:

  • Bruiloft
  • Vrijgezellenfeest
  • Avondje casino
  • Concert
  • Gala

Ook is het natuurlijk fantastisch om iemand te verassen met een prachtige limousine. Een vrijgezellenavond of een gala is helemaal compleet wanneer je jouw vrienden komt ophalen met een limousine. Hierbij kun je gaan voor een stijlvolle, roze Lincoln of juist voor een imposante Hummer. Je kunt dan zelfs nog voor extra’s kiezen. Op de site vind je de mooiste bloemstukken om je limousine compleet eruit te laten zien. Je steelt bij aankomst gegarandeerd de show in Rotterdam.

Het huren van een limousine Rotterdam

Wanneer je in zo’n luxe limousine rondgereden wilt worden in Rotterdam, wil je natuurlijk dat je de perfecte limousine hebt. Je hebt vanzelfsprekend het liefst dat deze aan jouw wensen voldoet. Daarom staat op de site van Vallei Limousines het aanbod uitgebreid weergegeven. Hier vind je foto’s van alle limousines met een beschrijving en prijs. Ben je geïnteresseerd in een chique witte limousine of heb je liever een hippe roze limo, neem een kijkje op de site en je zult gegarandeerd vinden wat je zoekt. Voor het uiteindelijke huren van de limousine kun je bellen of kun je het formulier op de site invullen. Zo worden al jouw wensen duidelijk en krijg je de perfect limousine en avond.

Wanneer je liever speciale arrangementen of offertes heeft, moet je ook bij Vallei Limousines zijn. Neem contact op en laat je informeren over de opties. Denk aan champagne, bloemstukken en nog vele andere opties om uw avond nóg specialer te maken.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen