• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Rotterdam

Limousine huren Rotterdam

Uw bruiloft, gala of concert in Rotterdam is natuurlijk niet compleet zonder limousine. Want wat is er nou mooier dan in fantastische luxe naar uw bestemming gereden te worden door uw persoonlijke chauffeur. Limousine huren Rotterdam? Bel vandaag nog met Vallei limousines of vraag een offerte aan.

Onvergetelijke limousine huren Rotterdam

Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk een onvergetelijke dag meemaken. Hoe anders kunt u zo’n dag compleet maken, dan door een limousine te huren? U wordt naar uw bestemmingen gebracht in een prachtig witte en luxe Chrysler of een andere limousine naar keuze. De limousine is chique en comfortabel ingericht met allerlei extra’s van dien. U kunt er voor kiezen om met z’n tweeën vervoerd te worden, of om nog meerderen te laten genieten van deze luxe ervaring. Er is namelijk plek voor acht mensen. Oftewel, de perfecte trouwauto.

Vrijblijvend offerte aanvragen

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren rotterdam

Niet alleen is een limousine huren fantastisch voor een bruiloft, maar is het ook een geweldige toevoeging aan uw vrijgezellenfeest, gala of een ander bijzonder avondje uit. Met nog zeven andere mensen kunt u genieten van luxe en comfort van de limousine. In de limousine vindt u een minibar, vier flatscreens met een geluidsinstallatie en een mooie lederen bekleding. Zo wordt u in stijl vervoerd en is het feest al begonnen nog voordat u bent gearriveerd

Keuzes limousine huren Rotterdam

U bent geïnteresseerd in het huren van een limousine in Rotterdam. Bij Vallei Limousines zijn er veel opties, waar uw perfecte limousine tussen zal zitten. Voor elke gelegenheid is er een geschikte limousine te vinden. Een aantal gelegenheden waarbij een limousine niet mag ontbreken zijn:

  • Bruiloft
  • Vrijgezellenfeest
  • Avondje casino
  • Concert
  • Gala

Ook is het natuurlijk fantastisch om iemand te verassen met een prachtige limousine. Een vrijgezellenavond of een gala is helemaal compleet wanneer u uw vrienden komt ophalen met een limousine. Hierbij kunt u gaan voor een stijlvolle, roze Lincoln of juist voor een imposante Hummer. U kunt dan zelfs nog voor extra’s kiezen. Op de site vindt u de mooiste bloemstukken om uw limousine compleet eruit te laten zien. U steelt bij aankomst gegarandeerd de show in Rotterdam.

Het huren van een limousine Rotterdam

Wanneer u in zo’n luxe limousine rondgereden wilt worden in Rotterdam, wilt u natuurlijk dat u de perfecte limousine heeft. U heeft vanzelfsprekend het liefst dat deze aan uw wensen voldoet. Daarom staat op de site van Vallei Limousines het aanbod uitgebreid weergegeven. Hier vindt u foto’s van alle limousines met een beschrijving en prijs. Bent u geïnteresseerd in een chique witte limousine of heeft u liever een hippe roze limo, neem een kijkje op de site en u zult gegarandeerd vinden wat u zoekt. Voor het uiteindelijke huren van de limousine kunt u bellen of kunt u het formulier op de site invullen. Zo worden al uw wensen duidelijk en krijgt u de perfect limousine en avond.

Wanneer u liever speciale arrangementen of offertes heeft, moet u ook bij Vallei Limousines zijn. Neem contact op en laat u informeren over de opties. Denk aan champange, bloemstukken en nog vele andere opties om uw avond nóg specialer te maken.

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen