• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Rotterdam

Jouw bruiloft, gala of concert in Rotterdam is natuurlijk niet compleet zonder een limousine. Want wat is er nou mooier dan in fantastische luxe naar jouw bestemming gereden te worden door een persoonlijke chauffeur. Limousine huren Rotterdam?

Onvergetelijke limousine huren Rotterdam

Wanneer je gaat trouwen wil je natuurlijk een onvergetelijke dag meemaken. Hoe anders kun je zo’n dag compleet maken, dan door een limousine te huren? Je wordt naar de bestemmingen gebracht in een prachtig witte en luxe Chrysler of een andere limousine naar keuze. De limousine is chique en comfortabel ingericht met allerlei extra’s van dien. Je kunt er voor kiezen om met z’n tweeën vervoerd te worden, of om nog meerderen te laten genieten van deze luxe ervaring. Er is namelijk plek voor acht mensen. Oftewel, de perfecte trouwauto.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Limo huren bij Vallei Limousines

Niet alleen is een limousine huren fantastisch voor een bruiloft, maar is het ook een geweldige toevoeging aan uw vrijgezellenfeest, gala of een ander bijzonder avondje uit. Met nog zeven andere mensen kun je genieten van luxe en comfort van de limousine. In de limousine vind je een minibar, vier flatscreens met een geluidsinstallatie en een mooie lederen bekleding. Zo word je in stijl vervoerd en is het feest al begonnen nog voordat je bent gearriveerd.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren rotterdam

Sightseeing door Rotterdam in een limousine

Bekijk onder het genot van een drankje en vanuit een limousine heel Rotterdam. Vertrek vanaf een door jou gekozen locatie, bijvoorbeeld Hotel New York of Delfshaven. Vervolgens rij je over de Erasmusbrug richting het centrum van Rotterdam, via de Markthal en de Coolsingel kom je langs Rotterdam Centraal, daarna rij je terug door het centrum richting de Euromast. Wil je met de limousine naar een evenement? Concert of voetbalwedstrijd? Laat je dan door één van onze limousines afzetten bij De Kuip of Ahoy Rotterdam voor een onvergetelijke avond. Ook over een Bob hoef je niet na te denken, wij kunnen jullie aan het eind van de avond weer thuis afzetten.

Voor welke gelegenheden kan ik een limousine huren in Rotterdam?

Je bent geïnteresseerd in het huren van een limousine in Rotterdam. Bij Vallei Limousines zijn er veel opties, waar jou perfecte limousine tussen zal zitten. Voor elke gelegenheid is er een geschikte limousine te vinden. Een aantal gelegenheden waarbij een limousine niet mag ontbreken zijn:

  • Bruiloft
  • Vrijgezellenfeest
  • Avondje casino
  • Concert
  • Gala

Ook is het natuurlijk fantastisch om iemand te verassen met een prachtige limousine. Een vrijgezellenavond of een gala is helemaal compleet wanneer je jouw vrienden komt ophalen met een limousine. Hierbij kun je gaan voor een stijlvolle, roze Lincoln of juist voor een imposante Hummer. Je kunt dan zelfs nog voor extra’s kiezen. Je steelt bij aankomst gegarandeerd de show in Rotterdam.

Welke verschillende limousines kan ik huren in Rotterdam?

Wanneer je in zo’n luxe limousine rondgereden wilt worden in Rotterdam, wil je natuurlijk dat je de perfecte limousine hebt. Je hebt vanzelfsprekend het liefst dat deze aan jouw wensen voldoet. Bekijk ons aanbod limousines hieronder opgesomd:

Voor het uiteindelijke huren van de limousine kun je bellen of kun je het formulier op de site invullen. Zo worden al jouw wensen duidelijk en krijg je de perfect limousine en avond. Wanneer je liever speciale arrangementen of offertes heeft, moet je ook bij Vallei Limousines zijn. Neem contact op en laat je informeren over de opties. Denk aan champagne, bloemstukken en nog vele andere opties om uw avond nóg specialer te maken.

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen