• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Over ons

Limousine huren

Vallei Limousines is een toonaangevend limousinebedrijf uit Veenendaal. Wij bieden luxueus vervoer aan voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, gala’s, jubilea, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en zakelijke evenementen. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreide collectie van maar liefst 16 moderne limousines, die aan de hoogste standaarden voldoen. Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die zich volledig inzetten om onze klanten veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen.

Een geweldige ervaring bij Vallei Limousines

Bij Vallei Limousines begrijpen we hoe belangrijk het is om een onvergetelijke ervaring te creëren. Daarom bieden wij gepersonaliseerde service en flexibele oplossingen die aansluiten op de specifieke wensen van onze klanten. Onze limousines zijn uitgerust met uitstekende voorzieningen, zoals premium audiosystemen, LED-verlichting, minibars, luxe lederen bekleding en meer, om ervoor te zorgen dat onze passagiers zich op hun gemak voelen en volledig kunnen genieten van hun limousinerit.

Vallei Limousines: onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige limousinediensten die hun verwachtingen overtreffen. Wij zijn trots op ons vermogen om onvergetelijke ervaringen te creëren en onze klanten een exclusief gevoel van luxe en comfort te bieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel limousinebedrijf, dan bent u bij Vallei Limousines aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in één van onze limousines!

Vallei Limousines

De Smalle Zijde 35B
3903LM Veenendaal

06 45 52 66 22
lucas@vallei-limousines.nl

KvK: 30288142
BTW: NL001915737B93
Rabobank: 126679789

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen