• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Gelderland

Limousine huren Gelderland

Vallei Limousines biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit de meest uiteenlopende fantastische limousines. Wij zorgen ervoor dat u een chic avondje uit heeft, waarbij onze chauffeur u naar de desbetreffende locatie brengt en daar ook weer ophaalt. Limousine huren Gelderland? We regelen alles voor u en bieden u graag een onvergetelijke dag aan.

Limo huren in Gelderland

Wanneer u een limousine gaat huren in Gelderland zult u veel luxe ervaren. De limo zelf is natuurlijk al erg chic, maar daarnaast krijgt u er bij ons ook nog een privéchauffeur bij. Dit zit bij onze prijzen inbegrepen. De limousine heeft een gevulde bar met champagne en bovendien een geluidsinstallatie van goede kwaliteit. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u een geweldige dag of avond zult hebben.

  • Kies uit meerdere limousines
  • Geniet van de gevulde bar
  • Luister muziek of kijk films in de limo

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren gelderland

Limousine huren in Gelderland: de prijzen

Voor elke limousine hanteren wij vaste standaardprijzen. Hier komen geen extra toeslagen voor het weekend bij. De minimale prijs waar u een limousine voor kunt huren is €195,00. U betaalt voor het eerste uur €125,00 en de prijs voor het volgende uur is €90,00. In elke limousine passen acht personen en een groot voordeel voor u is dat onze prijzen inclusief de privéchauffeur zijn. Zijn taak is om u op te halen, u tijdens de reis te begeleiden en u uiteraard weer terug naar huis te brengen. Bent u benieuwd naar de specifieke prijzen per limousines? Bekijk dan ons totale aanbod aan limousines. Hier ziet u heel overzichtelijk alle limo’s op een rijtje met de bijbehorende prijzen.

Limousine huren in Gelderland bij Vallei Limousines

Wilt u een limousine huren in Gelderland? Dan kunt u gerust eens vrijblijvend een offerte aanvragen. Er zijn allerlei extra mogelijkheden die we u bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooi bloemstuk op de limousine in het geval van een bruiloft. Of wellicht wilt u speciale champagne drinken in de limo: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Bij het aanvragen van de offerte kunt u al uw wensen doorgeven. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen