• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Gelderland

Limousine huren Gelderland

Vallei Limousines bied je de mogelijkheid om te kiezen uit de meest uiteenlopende fantastische limousines. Wij zorgen ervoor dat je een chic avondje uit heeft, waarbij onze chauffeur je naar de desbetreffende locatie brengt en daar ook weer ophaalt. Limousine huren Gelderland? We regelen alles voor je en bieden je graag een onvergetelijke dag aan.

Limo huren in Gelderland

Wanneer je een limousine gaat huren in Gelderland zul je veel luxe ervaren. De limo zelf is natuurlijk al erg chic, maar daarnaast krijg je er bij ons ook nog een privéchauffeur bij. Dit zit bij onze prijzen inbegrepen. De limousine heeft een gevulde bar met champagne en bovendien een geluidsinstallatie van goede kwaliteit. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je een geweldige dag of avond zult hebben.

  • Kies uit meerdere limousines
  • Geniet van de gevulde bar
  • Luister muziek of kijk films in de limo

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren gelderland

Limousine huren in Gelderland: de prijzen

Voor elke limousine hanteren wij vaste standaardprijzen. Hier komen geen extra toeslagen voor het weekend bij. De minimale prijs waar je een limousine voor kunt huren is €195,00.  Je betaalt voor het eerste uur €125,00 en de prijs voor het volgende uur is €90,00. In elke limousine passen acht personen en een groot voordeel voor je is dat onze prijzen inclusief de privéchauffeur zijn. Zijn taak is om je op te halen, je tijdens de reis te begeleiden en je uiteraard weer terug naar huis te brengen. Ben je benieuwd naar de specifieke prijzen per limousines? Bekijk dan ons totale aanbod aan limousines. Hier zie je heel overzichtelijk alle limo’s op een rijtje met de bijbehorende prijzen.

Limousine huren in Gelderland bij Vallei Limousines

Wil je een limousine huren in Gelderland? Dan kun je gerust eens vrijblijvend een offerte aanvragen. Er zijn allerlei extra mogelijkheden die we jou bieden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooi bloemstuk op de limousine in het geval van een bruiloft. Of wellicht wil je speciale champagne drinken in de limo: alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Bij het aanvragen van de offerte kunt je al jou wensen doorgeven. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Recente limousine ritten

[easyinstagramfeed backgroundcolor="transparent"]

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen