• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest vervoer

Vrijgezellenfeest binnenkort? Verras je vrijgezel op een originele manier! Maak deze bijzondere dag compleet met het huren van een Limousine. Wij hebben een ruim aanbod met limousines. Benieuwd naar onze limousines? Onderstaand hebben wij ze voor je op een rijtje gezet:

Wat krijg je bij het huren van een limousine?

Een limousine heeft al enorme charme als je de buitenkant ziet! Maar ook binnenin de limousine is er veel luxe en comfort te beleven. Zo zijn de limo’s onder andere voorzien van een sterrenhemel, lederen bekleding en krijgt je:

 Gratis fles champagne
 WIJ zijn de BOB
 Jullie zijn de DJ’s
 Luxe en schone limo’s
 Scherpe tarieven

Kies een limousine en maak jullie vrijgezellenfeest compleet en onvergetelijk!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Limousine huren voor vrijgezellenfeest | Vallei limousines

Maak deze compleet met een Limousine van Vallei Limousines. Wij helpen je graag bij het vervoeren van en naar de voor jouw gewenste locatie. Speciaal voor vrouwen hebben wij een comfortabele Roze Limousine in het assortiment. Deze roze limo is geschikt voor maximaal acht personen en voorzien luxes zoals een gratis fles champagne en een mooi interieur met bar! Ook voor mannen hebben wij een limousine die deze dag helemaal compleet kan maken, bekijk onze stoere en moderne Hummer Limo.

Maak deze dag compleet

Je bent druk bezig met het plannen en organiseren van een vrijgezellenfeest. Je hebt de locatie en de activiteiten voor het vrijgezellenfeest geregeld. Enige wat nog geregeld moet worden is het vervoer. Wie is de Bob? Op de vraag wie de Bob is op deze speciale dag hebben wij het antwoord.  Niemand! Vallei Limousines regelt alles voor jullie. Je beschikt over een privé chauffeur. Vertrek en arriveer in stijl op locatie met een limousine naar keuze.

Maak deze dag compleet met een Limousine van Vallei Limousines. Onze Limousines zijn schoon en zijn van luxe voorzien. Wil je ook drinken mee bestellen? Dat is geen probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om een rode loper of een bloemstuk af te nemen. Bekijk gerust onze limousines en vraag eenvoudig een offerte aan.

Vrijgezellenfeest vervoer prijzen

De prijzen voor het huren van vervoer voor een vrijgezellenfeest zijn bij ons standaard vaste prijzen. Wij rekenen geen extra toeslagen voor het weekend of ’s nachts. De minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur betaal je €125,00 en voor elk volgend uur is dat €90,00. Er is plek voor 8 personen in de limousine en de privé chauffeur zit bij de prijs inbegrepen. Bekijk al onze limousines voor de exacte prijs per limousine.

Vrijgezellenfeest limousine huren bij Vallei Limousines

Wil je een limousine huren voor een vrijgezellenfeest? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons. Wij maken je dag onvergetelijk en ontzorgen je van het vervoer van en naar de feestlocatie.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen