• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Eindhoven

Limousine huren Eindhoven

Voor uw speciale dag of avond uit in Eindhoven wilt u natuurlijk dat alles goed verloopt. Limousine huren Eindhoven doet u bij Vallei Limousines u hoeft zich niet druk te maken over wie er rijdt of over het vinden van parkeerplaatsen. U kan zich laten vervoeren in luxe en zorgeloos van uw avond genieten. Kijk op de site om te zien welke limousine het best bij u of de gelegenheid past.

Speciale gelegenheid limousine Eindhoven

Bij een bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk bijzonder vervoer. Hiermee maakt u uw avond helemaal compleet. En wat is er nou mooier dan een luxe limousine. U wordt met glitter, glamour en in stijl naar uw bestemmingen in en om Eindhoven gebracht. Aan het eind wordt u weer thuis gebracht. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over wie er moet rijden en over het parkeren. Zo kunt u volledig genieten van uw speciale gelegenheid en kan het feest al beginnen voordat u op uw bestemming bent aangekomen. Bij Vallei Limousines zijn veel verschillende limousines beschikbaar. Of u nou een trouwauto zoekt of een stoere, maar chique Hummer voor een vrijgezellenfeestje, bij Vallei Limousines vindt u gegarandeerd de limousine die u zoekt. U kunt dus precies de limousine kiezen die u het mooist vindt.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren eindhoven

Luxe limousine huren Eindhoven

Rondgereden worden door Eindhoven in een luxe limousine met privéchauffeur is een onvergetelijke ervaring. Het zal uw speciale avond nóg specialer maken en u zult uw vrienden er fantastisch mee verassen. U zult zich als een filmster voelen door de luxe en glitter en glamour van de limousine. U heeft toegang tot een gevulde minibar met consumpties naar uw keus. De limousine heeft geblindeerde ramen, een sterrenhemel en een leren bekleding. Ook kunt u films kijken en muziek luisteren in de limo. Deze heeft namelijk vier flatscreens en een uitstekende geluidsintsallatie. Hiervoor kunt u zelfs DVD’s en CD’s meenemen. Zo niet, dan regelt de chauffeur dat er muziek en films aanwezig zijn. Dit kunt u van te voren bespreken. Deze prachtige ervaring kunt u delen met 7 anderen, er is namelijk plek voor maar liefst 8 personen in de limousines.

Het huren van een limousine Eindhoven

Het regelen van het huren van een limousine in Eindhoven is erg eenvoudig bij Vallei Limousines. Als eerst gaat u naar de site en bekijkt daar het aanbod om te kiezen uit de limousines. Hier staan alle limousines met een foto weergegeven met daarbij de kosten. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken bent u al bijna klaar. U kunt er nog voor kiezen om een extra nemen, bijvoorbeeld een bloemstuk of speciale champange. Voor speciale arragnementen kunt u gewoon contact opnemen met Vallei Limousines. Er wordt dan naar uw wensen geluisterd en de rest wordt geregeld. Nu hoeft u alleen nog alleen maar het formulier op de site in te vullen met uw gegevens en wensen. De mensen van Vallei Limousines gaan er dan mee aan de slag en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen