• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Eindhoven

Limousine huren Eindhoven

Voor jouw speciale dag of avond uit in Eindhoven wil je natuurlijk dat alles goed verloopt. Limousine huren Eindhoven doe je bij Vallei Limousines. Je hoeft je niet druk te maken over wie er rijdt of over het vinden van parkeerplaatsen.  Je kunt je laten vervoeren in luxe en zorgeloos van je avond genieten. Bekijk ons aanbod limousines om te zien welke limousine het best bij jou of de gelegenheid past in de buurt van Eindhoven.

Speciale gelegenheid limousine Eindhoven

Bij een bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk bijzonder vervoer. Hiermee maak je jouw avond helemaal compleet. En wat is er nou mooier dan een luxe limousine huren! Je wordt met glitter, glamour en in stijl naar uw bestemmingen in en om Eindhoven gebracht. Aan het eind word je weer thuis gebracht. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over wie er moet rijden en over het parkeren. Zo kun je volledig genieten van je speciale gelegenheid en kan het feest al beginnen voordat je op je bestemming bent aangekomen. Bij Vallei Limousines zijn veel verschillende limousines beschikbaar. Of je nou een trouwauto zoekt of een stoere, maar chique Hummer voor een vrijgezellenfeestje, bij Vallei Limousines vind je gegarandeerd de limousine die je zoekt. Je kunt dus precies de limousine kiezen die je het mooist vindt.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren eindhoven

Luxe limousine huren Eindhoven

Rondgereden worden door Eindhoven in een luxe limousine met privéchauffeur is een onvergetelijke ervaring. Het zal jouw speciale avond nóg specialer maken en je zult jouw vrienden er fantastisch mee verassen. Je zult zich als een filmster voelen door de luxe en glitter en glamour van de limousine. Je hebt toegang tot een gevulde minibar met consumpties naar jou keus. De limousine heeft geblindeerde ramen, een sterrenhemel en een leren bekleding. Ook kun je films kijken en muziek luisteren in de limo. Deze heeft namelijk vier flatscreens en een uitstekende geluidsinstallatie. Hiervoor kun je zelfs DVD’s en CD’s meenemen. Zo niet, dan regelt de chauffeur dat er muziek en films aanwezig zijn. Dit kun je van te voren bespreken. Deze prachtige ervaring kun je delen met 7 anderen, er is namelijk plek voor maar liefst 8 personen in de limousines.

Met de Limousine naar het Philips Stadion en het DAF Museum

Als we het dan toch over auto’s hebben, verras een autoliefhebber met een uitje naar het DAF Museum met vervoer in stijl per limousine. Ga je met je vrienden een voetbalwedstrijd van je favoriete club PSV bijwonen, maar wil je wel een keer ander vervoer dan de fiets? Wij brengen jullie voordat de wedstrijd begint naar het Philips Stadion en halen jullie naar afloop weer op. Wie is de Bob? Niemand! Als je kiest voor limousine vervoer bij Vallei Limousines hoeft niemand uit je vriendengroep de Bob te zijn en kan iedereen genieten van die tour bij de Bavaria brouwerij of de Stadsbrouwerij.  Een limousine huren in Eindhoven is dus dé oplossing!

Hoe kan ik een limousine in Eindhoven huren?

Het huren van een limousine in Eindhoven is erg eenvoudig bij Vallei Limousines. Op onze website vind je in één overzicht het Limousine aanbod. Hier staan alle limousines met een foto weergegeven met daarbij de kosten. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken ben je al bijna klaar. Je kan er nog voor kiezen om een extra nemen, bijvoorbeeld een bloemstuk of speciale champagne. Voor speciale arrangementen kun je gewoon contact opnemen met Vallei Limousines. Er wordt dan naar jouw wensen geluisterd en de rest wordt geregeld. Nu hoef je alleen nog alleen maar het formulier op de site in te vullen met jouw gegevens en wensen. De mensen van Vallei Limousines gaan er dan mee aan de slag en zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen