• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine verhuur

Limousine verhuur

Luxe limousine met privéchauffeur huren!

Wij zijn de absolute specialist in limousine verhuur. Vallei biedt luxe limousines compleet met privé chauffeur. Maak jouw keus uit de prachtige Chrysler 300C, Lincoln Towncar, roze Lincoln of de Hummer H2. Deze limousines zijn voorzien van de modernste technieken en meest luxe opties. Heb je iets speciaals te vieren? Een limousine huren maakt van jouw speciale dag een onvergetelijke belevenis. Interesse? Vraag dan direct een offerte op maat aan!

Een luxueuze limousine huren

Met limousine verhuur via Vallei is het genieten van pure luxe. Wij leveren uitsluitend frisse, rookvrije limousines, inclusief leren bekleding, airco, een volle minibar met fris en champagne en genoeg ruimte voor jou en 7 familieleden of vrienden. Lig lekker onderuit en geniet van alle mogelijkheden zoals jouw favoriete muziek via radio of CD of ander entertainment op de aanwezige LCD TV schermen. Geniet van elkaars gezelschap én het comfort, terwijl je wordt rondgereden door een vakbekwame chauffeur met alle benodigde papieren.

Gaat u trouwen?

Dan is het huren van een limousine de spreekwoordelijke kers op de taart. Wij brengen jou en de gasten graag van A naar B, zo dicht mogelijk bij een locatie naar keus. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor een prachtig bloemstuk op de auto. Nog niet overtuigd? Vele tevreden klanten gingen je voor. Wil je meer weten over onze diensten of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? We staan je graag te woord via 06-45526622 of lucas@vallei-limousines.nl!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Hummer H2 | Vallei limousines | Limousine huren

Limousine verhuur Vallei Limousines

Ons wagenpark met Limousines bestaat uit 8 luxe limousines. Zo hebben we onder andere de limousines:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen voor een scherpe prijs en maken jou dag onvergetelijk!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen