• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Altijd een zomerse dag bij Vallei limousines!

Het is weer volop zomer! Lang relaxen in de zon, als het even kan de barbecue aan en genieten van de lange zomeravonden. Maar toch wisselt in Nederland zonneschijn en regen elkaar in snel tempo af. Bij Vallei Limousines maakt het niet uit wat voor weer het is, wij zorgen ervoor dat de zon voor onze gasten altijd schijnt!

Limousine huren: luchthavenvervoer

Ook deze zomer worden gasten met alle egards ontvangen bij Vallei Limousines. Wij brachten met de limousine een gelukkig stel naar het vliegveld, dat Nederland net iets te koud vond en ging genieten van de zon in Zuid-Europa.

Limousine huren: dagje naar de Efteling

Een groep jongeren hebben wij thuis opgehaald en afgezet bij de Efteling. Zij hebben een avontuurlijke dag gehad in het sprookjespark en hebben wij aan het einde van de dag weer netjes opgehaald en thuis gebracht. Zij spraken over een onvergetelijke ervaring en dag met veel belevenissen en plezier.

Limousine huren: romantische date

Een jonge man wilde zijn vriendin verrassen en liet onze Limousine met chauffeur voor rijden. De twee genoten een uur lang achterin van champagne en alle luxe die erbij hoort.
Wilt jij ook een onvergetelijke ervaring en met alle egards ontvangen worden, dan zit je goed bij Vallei Limousines! Wij zorgen ervoor, dat als deze weken de zon ook even niet schijnt, jij toch volop geniet van de beste zomer in tijden!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen