• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Sweet 16 party

Sweet 16 party door Vallei Limousine

Ben je op zoek naar een leuke manier om je Sweet 16 party onvergetelijk te maken? Huur een limousine bij Vallei Limousines!

Limousine huren Sweet 16 party

Laat jezelf en je gasten naar de Sweet 16 party vervoeren in een mooie en luxe limousine. Een Sweet 16 is een mijlpaal in het leven van elke tiener, en wat is een betere manier om het te vieren dan in luxe en glamour? Het is mogelijk om uit verschillende limousines te kiezen. Ons aanbod is hieronder te bekijken.

VIP vervoer | Vallei Limousines Scherpe tarieven
Professionele chauffeurs
Gratis fles champagne
Luxe en schone limo’s 
In stijl naar locatie

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte

Maak deze dag onvergetelijk

Maak van jouw Sweet 16 party een onvergetelijke avond door te kiezen voor een limousine rit! Kom alvast helemaal in de stemming door jouw favoriete party playlist op te zetten. Onze limousines zijn namelijk voorzien van een geluidsinstallatie met Bluetooth. Daarnaast kun je met elkaar proosten op een geslaagd feest door een alcoholvrij drankje in te schenken. Daarnaast beschikken al onze limousines over zeer luxe lederen bekleding en 4LCD Tv’s. Een comfortabele reis is immers ook belangrijk. Onze privé chauffeurs zorgen ervoor dat je naar de gewenste bestemming wordt gebracht. Aan het einde van de Sweet 16 party staan zijn ook weer klaar om je naar huis te brengen.

Kosten huren limousine Sweet 16 party

De prijs voor het huren van een limousine begint bij €195, inclusief alle benodigdheden voor een onvergetelijke ervaring. Het eerste uur kost €125, gevolgd door een bedrag van €90 voor elk extra uur. Deze tarieven omvatten alle gereden kilometers, chauffeurskosten, verzekering en BTW. Bovendien ontvang je bij elke rit een gratis fles huischampagne. De kosten van de rit worden bepaald op basis van de gewenste duur en locatie(s) van jouw keuze. Voor meer gedetailleerde prijsinformatie per limousine, bekijk ons assortiment en wij helpen graag bij het plannen van jouw perfecte rit.

Sweet 16 party limousine huren bij Vallei Limousines

Wil je een limousine huren voor een Sweet 16 party? Wij regelen het vervoer van en naar de feestlocatie, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Sweet 16 party limousine huren Limousine huren sweet 16 party Limousine huren voor sweet 16 party

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen