• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Bijzondere trouwauto huren

Bijzondere trouwauto huren

Een onvergetelijke trouwdag verdient een bijzondere entree. Wat is er nu beter dan arriveren in een prachtige trouwauto die indruk maakt? Bij Vallei Limousines begrijpen we het belang van een perfecte trouwauto en bieden we een uitgebreid assortiment aan bijzondere trouwauto’s om jouw speciale dag extra speciaal te maken. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een unieke trouwauto bij Vallei Limousines.

Bloemstuk limousine | Vallei Limousines

Kies jouw droomauto

Bij Vallei Limousines geloven we dat elke bruiloft uniek is, en daarom bieden we een ruime keuze aan bijzondere trouwauto’s. Ga bijvoorbeeld voor onze klassieke en elegante witte Chrysler 300c, onze stoere witte Hummer H2 of onze stijlvolle zwarte Lincoln Towncar. Welke bijzondere trouwauto jullie voorkeur heeft, hangt af van jullie wensen en persoonlijke smaak. Bekijk ons volledige assortiment aan trouwauto’s.

Specificaties bijzondere trouwauto

Onze bijzondere trouwauto’s zijn voorzien van een goed gevulde champagne bar, waarbij je optimaal kunt genieten van je drankje. Bovendien kun je gebruik maken van de uitgebreide geluidsinstallatie met Bluetooth en 4LCD TV’s. Kom alvast in de stemming met jouw eigen uitgekozen muziek. Natuurlijk is een enkele trouwrit is compleet zonder romantische verlichting.

Huur je bijzondere limo bij Vallei Limousines

Het huren van een bijzondere trouwauto bij Vallei Limousines is gemakkelijk. Vraag op de website van Vallei een offerte aan voor jouw limousine naar keuze. Bij Vallei Limousines begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om je trouwauto op maat aan te passen aan je wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen je graag zodat jouw bruiloft onvergetelijk wordt.

Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat je veilig en op tijd op je bestemming aankomt, terwijl je ontspant en geniet van de rit. Vraag gerust een offerte aan.

Klanten beoordelen ons met een 9+! Benieuwd naar de reviews van onze klanten? Bekijk alle Vallei Limousines reviews.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen