• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Bruiloft

Trouwvervoer

Ben jij onlangs ten huwelijk gevraagd? En ben je opzoek naar trouwvervoer? Je bent nu vast druk bezig met de voorbereiding op één van de mooiste dagen in je leven, jouw bruiloft! Je mag de jurk van je dromen of het mooiste pak uitzoeken. En wat wordt de locatie? Blijven jullie in de buurt of wordt het toch iets verder weg? Misschien kun je wel op de fiets, ligt de locatie aan het water dan kun je aankomen per boot. Hoe speciaal is dat? Ander speciaal bruiloft vervoer is trouwvervoer per limousine, onder het genot van een drankje en met privé chauffeur worden jullie in stijl vervoerd.

Hoe ziet jullie bruiloft eruit?

Heb je al nagedacht over de indeling van je bruiloft? Waar vindt de ceremonie plaats? Is dit dezelfde locatie als waar jullie feest plaats vindt? Of gaan jullie van locatie naar locatie? Pakken jij en je geliefde de fiets of laten jullie je in stijl vervoeren met een luxe limousine? Jullie zijn vast al online inspiratie aan het opdoen voor jullie trouwfoto’s en zijn aan het bedenken welke foto’s jullie willen laten maken om deze dag vast te leggen. Er is zoveel om over na te denken wat er voor jullie dag geregeld moet worden.

Een spannende dag

Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie ouders, getuigen en kinderen is deze bijzondere dag spannend. Iedereen wil volop kunnen genieten maar ze zenuwen kunnen nog wel eens in de weg zitten. Ontzorg ook hen van het trouwvervoer op deze dag en geef ze de kans om volop te genieten. Laat ze in luxe vervoeren met een van onze limousines.

Regel nu jouw bijzondere dag tot in de details zodat deze dag soepel zal verlopen! Laat Vallei Limousines daarom jouw trouwvervoer regelen! Wij staan voor jullie klaar op het afgesproken moment om jullie mee te nemen naar de trouwlocatie of van de trouwlocatie naar de locatie waar jullie je huwelijksnacht door zullen brengen!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen