• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Communie

Vervoer naar je Heilige Communie

De Heilige Communie, een viering in de Rooms-Katholieke Kerk waarbij kinderen voor het eerst meedoen met de eucharistieviering. Tijdens de communie deelt het kind voor het eerst mee aan de maaltijd van de heer. Een bijzonder moment, deze dag wordt daarom gevierd met een groot feest.

Er wordt veel uit de kast getrokken om deze feestelijke dag memorabel te maken, een mooi aangeklede locatie, versieringen, mooie kleding. Maar is er ook gedacht aan het vervoer naar de Kerk of naar de feestlocatie? Waarom gaat u niet met een limousine naar het feest van de Heilige Communie?

Met een Limousine naar je locatie

Vallei Limousines biedt de mogelijkheid om een limousine te huren voor deze ritjes! Denk je eens welke bijdrage aan de beleving het zal leveren als ook het vervoer extra speciaal is deze dag.

Jullie worden ’s ochtends opgehaald van huis met de limousine. Terwijl jullie genieten van de rit onder het genot van een drankje worden jullie door de chauffeur van Vallei Limousines naar de Kerk gereden. Nog even ontspannen voor het toch wel spannende moment van later op de dag.

Wil je ook terug naar huis of naar de feestlocatie gereden worden met de limousine? Dat is geen probleem! Vermeld dit in de reservering en wij halen jullie op de afgesproken tijd weer op.

Welke Limousines kan ik huren?

Benieuwd geworden naar ons aanbod in limousines voor onder andere de Heilige Communie? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Limousine huren voor een Communie

Wil je een limousine huren voor de communie van jouw kind, kleinkind, mete- of petekind? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij maken jullie dag onvergetelijk en ontzorgen jullie van het vervoer naar de locatie.

Mocht je nog vragen hebben of nog meer willen weten over onze services? Neem dan gerust contact met ons op.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen