• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limo huren

Limo huren

Wil jij een limo huren? Wij hebben verschillende limousines voor je klaarstaan. Geniet van de luxe en laat je rondrijden in een mooie witte limo. Het is een echte belevenis die je niet snel zult vergeten.

De mogelijkheden om een limo te huren

Er zit van alles bij inbegrepen wanneer je een limousine huurt bij Vallei Limousines. Het belangrijkste daarvan is de privéchauffeur die jou ophaalt en brengt waar je maar wilt. Daarnaast hoeft je uiteraard geen benzine te betalen en zitten alle kilometers bij de prijs inbegrepen. We bieden je tevens een gevulde bar aan met champagne en frisdrank. Heb je nog andere wensen, zoals een mooi bloemstuk op de limousine? Deze kun je altijd aan ons doorgeven. We bespreken graag samen jouw wensen, dus geef deze vooral aan bij het aanvragen van de offerte.

Ons uitgebreide limo wagenpark

Wanneer je een limo gaat huren bij Vallei Limousines dan heb je de keuze uit de volgende limousines:

In ons limo aanbod vind je voor ieder wat wils. Voor vrouwen die een vrijgezellenfeest of een vriendinnenavond hebben is onze roze Lincoln Towncar ideaal. Je valt er echt mee op en deze limousine belooft je een spectaculaire avond. De Chrysler 300C limousine is erg geschikt als trouwauto of als galavervoer. Dit komt natuurlijk door de witte kleur en de fantastische uitstraling. Voor de mannen hebben we de Hummer H2 limousine in ons assortiment. Deze is erg stoer en geschikt voor een mannenavond. Bij ons kun je dus voor elke gelegenheid een passende limo huren.

Een limo huren bij Vallei Limousines

Een limo huren doe je heel gemakkelijk bij Vallei Limousines. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat ons gerust weten wat jouw wensen zijn en op basis daarvan stellen we een offerte op maat voor jou op.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limo huren | Vallei Limousines

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen