• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Arnhem

Limousine huren Arnhem

Heeft u binnenkort een feestje in Arnhem en wilt u daar in stijl aankomen? Ga dan nu een limousine huren in Arnhem en maak er een geweldig feestje van samen met uw vrienden. Bij Vallei Limousines heeft u de keuze uit de meest exclusieve limousines. De prijzen vindt u op onze website, zodat u precies weet wat de verwachte kosten zijn. Mocht u nog speciale wensen hebben dan kunt u altijd een offerte aanvragen. Hier kunt u uw wensen doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden. In het geval van een bruiloft hebben we een speciaal arrangement met onder andere bloemen. Voor meer vragen over de verschillende mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Welke limousine huren in Arnhem?

Wij bieden u een ruim aanbod van diverse limousines die u kunt huren in Arnhem. Al onze limo’s hebben een prachtig interieur en beschikken over de nieuwste technieken. Onze witte Chrysler 300C limousine is bijvoorbeeld erg in trek op dit moment. Ook kunt u bij ons roze en paarse limousines huren. Vooral bij damesuitjes, zoals een vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid, is de roze limousine erg populair. Gaat u op stap met een groep mannen? Dan kunt u beter onze Hummer H2 limousine huren.

 

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Onze voordelen

Een limousine huren in Arnhem bij Vallei Limousines biedt u een aantal interessante voordelen. Een voorbeeld daarvan is de privéchauffeur die bij de prijs zit inbegrepen. Hij haalt u op en brengt u naar de plek van bestemming. De prijzen die u op onze website ziet zijn tevens inclusief benzine. U hoeft dus geen extra kosten voor de benzine te verwachten. Bovendien bieden we u een gevulde bar aan met frisdrank en champagne. Alle overige wensen die u heeft kunt u altijd aan ons doorgeven. We kunnen vooraf samen met u al uw wensen bespreken.

Direct uw limo huren in Arnhem

In ons wagenpark hebben wij verschillende limousines voor u klaar staan. Ervaar deze bijzondere luxe en laat u rondrijden door een privéchauffeur in een geweldige limousine. Het is een speciale belevenis die u altijd bij zal blijven.

Recente limousine ritten

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen