• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Ede

Wil je een limousine huren in Ede?

Helemaal in stijl naar een borrel, personeelsfeest, bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis in (de omgeving van) Ede? Huur eens een limo! Een limousine huren Ede doe je bij Vallei Limousines, dé specialist in limousineverhuur. We beschikken over een divers wagenpark met Limousines, waaronder de Chrysler 300C, Lincoln Towncar, Cayenne, en de Hummer H2, compleet met privé chauffeur die jou stijlvol begeleidt van A naar B. Direct een offerte aanvragen? Dat doe je snel en eenvoudig via onze website!

Wat kun je verwachten limousine huren in Ede

Naar welk feest je ook gaat, als je een limousine huurt om je naar jouw feest in Ede te laten brengen zal iedereen met open mond staan te kijken als jij aankomt. En terecht. Rijden in een limo is als leven als een God in Frankrijk. Geniet van getinte ramen, airconditioning, lederen bekleding, een uitgebreide keus aan mogelijkheden op audiovisueel gebied (LCD TV, CD, DVD, radio), een goed gevulde minibar met frisdrank en champagne (mogelijkheid tot bijbestellen) en natuurlijk het gezelschap van 7 familieleden of vrienden. Daarnaast hebben alle limousines een professionele chauffeur,

Waarom een limousine huren in Ede?

Zie je jezelf al helemaal zitten in één van onze luxe limousines met een lekker drankje? Bij vallei Limousines heb je altijd een gratis fles champagne, professionele chauffeurs en een luxe inrichting. Daarnaast is er een mogelijkheid om extra drinken te bestellen en bieden wij in overleg diverse arrangementen aan met champagne en bloemen.

Welke soorten limousines kun je huren?

Een limousine van Vallei Limousines kan maximaal 8 personen vervoeren. We hebben keuze uit de verschillende soorten limousines in de kleuren wit, paars, roze, zwart en zilver. Bekijk hieronder ons aanbod.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een limousine in Ede? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor een passend tarief!

 

 

 

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Roze limousine | Vallei Limousines

TOP service voor een bijzondere gelegenheid!

Het is je vast opgevallen, maar de limousines zijn enorm groot. Desondanks doen we altijd ons best om je zo dicht mogelijk (het liefst voor de deur) op te halen en weg te brengen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om jouw eigen muziek mee te nemen en in de auto af te draaien. Feest gegarandeerd. Bovendien kun je desgewenst extra drankjes bijbestellen en (indien mogelijk) ter plekke de huurtijd verlengen! Wil je hierover meer weten of heb je nog andere vragen? Je kunt ons telefonisch benaderen op 06-45526622 en per e-mail via lucas@vallei-limousines.nl!

Landelijke ophaalmogelijkheden Ede

Limousine nodig in de buurt van Ede? Geen probleem! Vallei Limousines is ook beschikbaar in de omgeving van Ede. Wij rijden namelijk door heel Nederland! Zo kunnen we je in overleg overal naartoe brengen voor een onvergetelijke dag. Lees meer informatie over de mogelijkheden voor het huren bij Vallei.

Hoe kan ik een limousine huren in Ede?

Je hebt een keuze gemaakt om een limousine te huren in Ede. Nu wil je graag weten welke kosten en keuzes er zijn. Bekijk ons volledige aanbod limousines en krijg een beter beeld van de limousines en de prijzen. Een ruime keuze en voor iedere gelegenheid een passende limousine!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen