• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Ede

Wil je een limousine huren in Ede?

Helemaal in stijl naar een borrel, personeelsfeest, bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis in (de omgeving van) Ede? Huur eens een limo! Een limousine huren Ede doe je bij Vallei Limousines, dé specialist in limousineverhuur. We beschikken over een divers wagenpark met Limousines, waaronder de Chrysler 300C, Lincoln Towncar, Cayenne, en de Hummer H2, compleet met privé chauffeur die jou stijlvol begeleidt van A naar B. Direct een offerte aanvragen? Dat doe je snel en eenvoudig via onze website!

Een uiterst luxueuze limousine huren in Ede

Naar welk feest je ook gaat, als je een limousine huurt om je naar jouw feest in Ede te laten brengen zal iedereen met open mond staan te kijken als jij aankomt. En terecht. Rijden in een limo is als leven als een God in Frankrijk. Geniet van getinte ramen, airconditioning, lederen bekleding, een uitgebreide keus aan mogelijkheden op audiovisueel gebied (LCD TV, CD, DVD, radio), een goed gevulde minibar met frisdrank en champagne (mogelijkheid tot bijbestellen) en natuurlijk het gezelschap van 7 familieleden of vrienden.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Roze limousine | Vallei Limousines

TOP service voor een bijzondere gelegenheid!

Het is je vast opgevallen, maar de limousines zijn enorm groot. Desondanks doen we altijd ons best om je zo dicht mogelijk (het liefst voor de deur) op te halen en weg te brengen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om jouw eigen muziek mee te nemen en in de auto af te draaien. Feest gegarandeerd. Bovendien kun je desgewenst extra drankjes bijbestellen en (indien mogelijk) ter plekke de huurtijd verlengen! Wil je hierover meer weten of heb je nog andere vragen? Je kunt ons telefonisch benaderen op 06-45526622 en per e-mail via lucas@vallei-limousines.nl!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen