• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Friesland

Limousine huren Friesland

Onbezorgd met een limo naar jouw gewenste locatie in Friesland

Beleef Friesland optimaal met een luxe rit in een limousine. Stijlvol arriveren op jouw gewenste locatie in Leeuwarden doe je met een limo van Vallei Limousines. Wil je graag trouwen, een personeelsfeest houden of vrijgezellenfeest houden? Dan mag een goede entree niet ontbreken. Kom op een speciale manier aan in één van onze limousines.Ook rijden wij zonder problemen naar andere plaatsen binnen Friesland. Wij zijn in héél Nederland actief en kunnen in overleg u op gewenste locatie ophalen en brengen. Bekijk hier de mogelijkheden per provincie!

Specificaties limousines in Friesland

Zoals je hieronder kunt lezen hebben wij verschillende limousines die je kunt huren. Wij geven je graag wat toelichting over wat je van onze limousines kunt verwachten. Allereerst kun je tijdens onze limousine ritten in Friesland genieten van de heerlijke champagnebar onder het genot van je favoriete muziek. Niemand zal zien wie er in de limo zit door de getinte ruiten, daarnaast hebben de limousines een stoere uitstraling met de chromen velgen. Ook in de zomermaanden kun je heerlijk genieten van onze limousine ritten, want onze limo’s zijn voorzien van een aircosysteem.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Welke limousines kan ik huren in Friesland?

Ons wagenpark met Limousines bestaat uit acht prachtige limo’s die voorzien zijn van alle luxe die je maar kan wensen. Bekijk hieronder het aanbod voor de foto’s en bijbehorende prijzen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij zorgen voor een scherpe offerte!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen