• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Houten

Limousine huren Houten

Zin in een onvergetelijke dag in Houten? Limousine huren voor Houten doe je bij Vallei Limousines. Vallei Limousines biedt volop keuze uit bijzondere limo’s. Wil je vanuit Houten in stijl naar een gala, een feest, een schoolfeest of ga je een avondje uit? Vallei Limousines bied je met haar veelzijdige Limousine aanbod en ervaren chauffeurs altijd een geweldige ervaring. Ontdek zelf wat Vallei Limousines je te bieden heeft. Voor iedere gelegenheid hebben wij een gepaste limousine. Je kunt kiezen uit:

Je hebt hiernaast ook nog de keuze om je limousine te bestickeren of te wrappen.

Limousine arrangement in Houten

Vallei Limousines biedt naast het huren van een speciale limousine ook de mogelijkheid om zelf uw limo-arrangement samen te stellen.
Deze arrangementen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, gala of casino avond. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en helpen je graag.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Ga als VIP door Houten met één van onze Limousines!

Met een limousine word je in stijl vervoerd en voel je je een ware VIP. Onze limousines zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan een goed gevulde minibar, een prachtige sterrenhemel die zorgt voor sfeervolle verlichting, een gratis fles champagne en een mooi interieur. Huur één van onze prachtige VIP limousines en voel je een echte VIP.

 

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen