• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Leiden 

Limousine huren Leiden

Limousine huren Leiden? Voor een onvergetelijke dag of avond uit in Leiden, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat alles perfect verloopt. Bij Vallei Limousines ben je aan het juiste adres voor het huren van een limousine in Leiden. Geniet in alle luxe en comfort van de avond terwijl je wordt vervoerd door onze professionele en persoonlijke chauffeurs. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan limousines en kies de limousine die het beste bij jou of de gelegenheid past, allemaal binnen handbereik van Leiden.

Limo huren Leiden

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk speciaal vervoer. Laat je in onze luxe en comfortabele limousines vervoeren naar de Burcht van Leiden, het Stadhuis of Museum De Lakenhal. Dit is allemaal mogelijk, wij zorgen ervoor dat jouw dag onvergetelijk wordt. Tevens zorgen onze professionele chauffeurs ervoor dat de rit soepel en comfortabel verloopt.  Tijdens de limousine rit geniet je van luxe voorzieningen zoals lederen bekleding, radio/CD/DVD player en een luxe champagne bar. Ook hoef je je geen zorgen te maken over wie de Bob is. Onze limousines zijn onder andere te huren voor:

  • Vrijgezellenfeesten
  • Partyvervoer
  • Trouwvervoer
  • Gala’s
  • Concerten

Vallei Limousines verhuur Leiden

Naast een ontspannen limousinerit kun je het volgende verwachten:

Scherpe tarieven
Luxe en schone limo’s
 Professionele chauffeurs

Daarnaast wordt onze limousine service gemiddeld beoordeeld met een 9+ door klanten. Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren leiden

Wat kost het huren van een limousine in Leiden?

Vallei Limousines hanteert vaste standaardtarieven voor al onze limousines, zonder extra kosten voor weekendboekingen. De minimumprijs voor het huren van een limousine bedraagt €195,00. Het eerste uur kost €125,00 en voor elk daaropvolgend uur rekenen wij €90,00. Onze limousines bieden plaats aan maximaal acht personen en onze tarieven zijn inclusief een privéchauffeur. Onze professionele chauffeurs halen je op en zorgen ervoor dat je veilig thuis wordt gebracht. Wil je meer informatie over de specifieke prijzen per limousine? Bekijk dan ons volledige assortiment aan limousines, waar je een overzicht vindt van alle beschikbare limo’s met de bijbehorende tarieven.

Welke limousines kan ik huren?

Natuurlijk wil je dat een limousine voldoet aan jouw wensen en eisen. Daarom bieden wij bieden een breed scala aan limousines in verschillende kleuren en modellen. Het aanbod limousines kun je hieronder bekijken:

Hoe kan ik een limousine in Leiden huren?

Het huren van een limousine in Leiden is simpel met Vallei Limousines. Op onze website vind je een overzicht van al onze beschikbare limousines, inclusief foto’s en kosten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, kun je ervoor kiezen om extra’s toe te voegen.  Bovendien is het is mogelijk om een extra fles champagne of een rode loper bij te boeken. Voor maatwerkarrangementen kun je contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat aan al jouw wensen wordt voldaan. Vul simpelweg het formulier op onze website in met jouw gegevens en voorkeuren. Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

leiden limousine huren limo huren leiden limousine huren in leiden

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen