• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Lelystad

Limousine huren Lelystad

Vallei Limousines is de limo-service in de regio Lelystad. Wij bieden limousines aan voor diverse gelegenheden zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld als partyvervoer.

Vraag bij Vallei limousines een offerte aan en wij zorgen voor een geweldig uitje met een limo.

Welke verschillende limo’s kan ik kiezen in Lelystad?

Vallei Limousines heeft voor jou diverse modellen klaar staan. Wat dacht je van een Chrysler limousine of juist een roze limo? Er staat een breed aanbod voor jou klaar in Lelystad of in de omgeving. Vallei Limousines haalt je op met de limo en brengt  je waar je heen wilt, zoals een feest, een gala of een huwelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe kan ik een limousine huren in Lelystad?

Een limousine in Lelystad of omgeving huren is heel eenvoudig. Je vraagt bij Vallei Limousines een offerte aan waarin je uitlegt wat je graag wilt en wat jouw verwachtingen zijn. Op de afgesproken dag komt de Vallei limo jou en je gezelschap ophalen. De chauffeur staat dan tot uw beschikking en zorgt voor de voorzieningen zoals champagne en muziek. De chauffeur haalt je dan op het  gewenste moment weer op om  jou comfortabel naar de volgende locatie, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft of naar huis te brengen. De chauffeur van Vallei Limousines zorgt voor alles.

Limousine huren in Lelystad of omgeving? Vallei Limousines staat met een groot aanbod limo’s voor jou klaar. Vraag hieronder direct een offerte aan.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Extra mogelijkheden bij het huren van een Limousine

Bij het huren van een limo zijn er extra mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Vervoering nodig voor meer personen? Het is mogelijk om meerdere limousines te huren of te kiezen voor een Hummer H2 als je op zoek bent naar wat extra ruimte. Deze kan meer dan 8 personen vervoeren. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een

 

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen