• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Limburg

Limousine huren Limburg

Limousine huren in Limburg? Ook in het Zuiden van Nederland kan je een limousine huren! Als je een bijzondere dag of avond hebt in Limburg is er natuurlijks niks mooiers om de gelegenheid compleet mee te maken met een limousine van Vallei Limousines. Je waant je in een heuse filmster wanneer je in luxe naar de bestemming gebracht wordt door een privéchauffeur. Bekijk onze limousines of neem contact op om je te laten informeren over de opties.

Gelegenheden limousine huren Limburg

Ben je van plan om jouw vrijgezellenfeest in Limburg te houden of heb je een andere reden om een feestje te vieren in Limburg? Dan is er geen betere manier om deze dag onvergetelijk te maken door een luxe limousine te huren bij Vallei Limousines. Samen met zeven anderen kun je genieten van luxe, stijl en comfort. Je wordt naar elke gewenste bestemming gereden en het feesten kan al beginnen voor dat je bent aangekomen. In de limousine is namelijk een goed gevulde bar aanwezig en een geweldige geluidsinstallatie met maar liefst vier flatscreens. Hiernaast is het interieur van leer, is er een sterrenhemel en de ramen van de limousine zijn geblindeerd.

Wanneer kan ik een limousine huren?

Ook voor andere gelegenheden is het huren van een limousine een fantastische manier om jouw speciale dag nóg specialer te maken. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Bruiloften
  • Gala
  • Concert
  • Casino

Voor elke gelegenheid kun je een limousine vinden bij Vallei Limousines die geschikt is voor de avond. Zo kun je bij een bruiloft gaan voor de witte en chique Chrysler limousine en kun je met jouw vrijgezellenfeest vervoerd worden in de hippe roze Lincoln limousine. Voor ieder wat wils.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren limburg

Het huren van een limousine Limburg

Kies een limousine naar keuze bij Vallei Limousines. Wij hebben een breed aanbod aan limousines. Bekijk ons Limousine wagenpark met ons aanbod met de daar bijhorende kosten. Van een stoere Hummer tot een hippe roze Lincoln, Vallei Limousines heeft van alles. En allemaal even luxe en comfortabel.

Je kunt op de site een offerte aanvragen door het offerteaanvraag formulier in te vullen. Hier kun je je wensen specifiek aangeven en na het verzenden zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen. Misschien heb je behoefte aan speciale champagne of een mooi bloemstuk om jouw beleving in de limousine helemaal compleet te maken. Voor dit soort speciale vragen, en gewone vragen, kun je gewoon contact opnemen met Vallei Limousines. Er wordt geluisterd naar jou wensen en deze worden zo goed mogelijk vervuld.

Limousine huren mogelijkheden Limburg

Vallei Limousines’ service geldt voor heel Nederland. Waar je ook opgehaald wil worden of waar je ook naartoe moet.  Je privéchauffeur kan je overal in stijl naartoe rijden. Ondanks de lengte van 9 meter, zal de chauffeur altijd zijn best doen om je zoveel mogelijk voor de deur af te zetten. Wanneer je ter plekke de huurtijd van de limousine wilt verlengen, is dat mogelijk. Wel op de voorwaarde dat de limousine niet opeenvolgend verhuurd wordt. Ook over extra consumpties valt te overleggen. Deze heeft de chauffeur altijd gekoeld bij zich. Voorafgaand van het arrangement kun je bespreken welke consumpties je graag in de limousine wil hebben.

In welke gebieden kan ik een limousine huren?

De limousines van Vallei Limousines rijden in Limburg en andere provincies in Nederland, maar ook in Duitsland en België. Je kunt dus altijd naar je gewenste bestemming gebracht worden.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen