• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Maastricht

Limousine huren Maastricht?

Geniet in stijl van het bourgondisch en sfeervolle Maastricht

Trouwen met een limousine als trouwauto in Maastricht, romantisch aan de Maas. Vallei Limousines bied je volop mogelijkheden. Rijd in stijl naar het kasteel in Vaals, trouwen in de bijzondere grotten in Valkenburg of in Roermond of Venlo. Limousine huren Maastricht?  Limburg leent zich uitstekend voor het huren van een limousine in Maastricht en andere steden. Comfortabel genieten van een uniek trouw arrangement. Bezoek de mooiste steden en locaties. Vallei Limousines biedt een landelijke service. Dat is eenvoudig voor jou!

Hoe ziet een limousine rit er uit?

Onze professionele chauffeurs halen jullie op in Maastricht en tijdens deze rit mogen jullie genieten van van een glaasje (alcoholvrije) champagne. Onze limousines zijn namelijk voorzien van een geluidsinstallatie waar jij jouw favoriete muziek selecteert om alvast in de juiste sfeer te komen. Bij een limousine huren in Maastricht hoort ook onze GRATIS fles champagne!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Welke verschillende limousines zijn er?

Wil je een limo huren in Maastricht, maar weet je nog niet welke limousine? Ons wagenpark met Limo’s bestaat uit acht prachtige luxe limousines, bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een Limousine? Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 24 uur een passend aanbod.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen