• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Nieuwegein

Limousine huren Nieuwegein

Limousine huren Nieuwegein? Ontdek wat Vallei Limousines je allemaal biedt. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste limo. Weet je al welke limousine je het liefste wilt huren? Een spetterende roze limo, een extra dikke verlengde Hummer of juist een hagelwitte Chrysler 300C limousine? Vallei Limousines geeft je graag advies bij het kiezen van een limo in Nieuwegein of in jouw omgeving. Laat je verrassen door het veelzijdige wagenpark. Want Vallei Limousines rijdt altijd bij jou in de buurt.

Een Limousinerit met een eigen chauffeur

Natuurlijk heeft elke limo die je ophaalt een eigen professioneel chauffeur die je brengt waar je naar toe wilt. Vertrek je uit Nieuwegein? De chauffeurs van Vallei Limousines weten onderweg de leukste plekjes voor een mooie fotoshoot en tussenstop. Ga je naar een feest, gala of huur je de limo voor een bruiloft? De chauffeurs denken je mee. In de luxe limousine drink je feestelijke champagne. De limo heeft een airco, eigen geluidsinstallatie, natuurlijk getinte ramen en een fonkelende sterrenhemel. Als dat geen VIP-gevoel geeft!

Daarnaast kun je ook een limousine huren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als luchthavenvervoer.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Maak kennis met Vallei Limousines

Wil je de limousine huren voor een avondje uit of een huwelijk in de buurt van Nieuwegein? Vallei Limousines helpt graag mee met deze speciale dag. Wij bieden ook de mogelijkheid om jouw eigen arrangement samen te stellen. Het uitgangspunt van Vallei Limousines is dat je met de limo een onvergetelijke dag beleeft. Want een limousine betekent maar een ding: volop genieten. En dat krijg je bij ons gegarandeerd.

Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere limousines te huren, dezelfde of juist verschillende modellen. Vallei Limousines denkt graag met je mee om van jouw dag of avondje uit een onvergetelijke ervaring te maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wil jij een limousine huren? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen