• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Overijssel

Limousine huren Overijssel

Heb je een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, gala, vrijgezellenfeest, concert of andere feestje? Geniet optimaal en huur een Limousine bij Vallei Limousines. Voeg glitter, glamour en klasse toe aan jouw avond, wij rijden je in comfort en stijl naar de bestemming in Overijssel. Aan het einde van de avond halen we je weer netjes op en brengen je thuis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wie er rijdt. Limousine huren Overijssel doe je bij Vallei Limousines.

Vallei Limousines Overijssel

Bij ons heb je de keuze uit een ruim aanbod limousines. Van Chrysler, Lincoln tot Hummer en van wit tot paars, bij ons is genoeg keuze. Voor elke gelegenheid is er wel een passende limousine. Je kunt bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bruiloft gaan voor de chique witte Chrysler of wanneer je een girls night out hebt gepland, is een roze Lincoln weer erg bijpassend. Neem een kijkje op de site en bekijk al onze mogelijkheden. De limousine service van Vallei Limousines is landelijk. Het is daarom altijd mogelijk om een speciaal arrangement samen te stellen dat helemaal bij jouw wensen past.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren overijssel

Luxe limousine huren Overijssel

Comfortabel en in stijl, met professionele chauffeur word je rondgereden door Overijssel. Het huren van een luxe limousine is een geweldige ervaring. Beleef het luxe gevoel en geniet van extra van de bijzondere dag. Wij zorgen ervoor dat de minibar vol zit en je kunt genieten van de consumpties. De ramen zijn geblindeerd en de bekleding is van comfortabel leer. Het dak is bedekt met kleine spots waardoor het idee van een sterrenhemel wordt gegeven. Hiernaast zijn er vier flatscreens en een geweldige geluidsinstallatie aanwezig. Je kunt ook jouw eigen CD’s en DVD’s meenemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. De muziek wordt in dat geval gewoon door ons geregeld. In de limousine is plaats voor acht personen, je kunt dus met z’n allen deze fantastische ervaring beleven.

Het huren van een limousine Overijssel

Limousine huren Overijssel? Volg enkele simpele stappen en het is geregeld! Bekijk eerst welke limousine je het liefst wilt. Op onze site staan alle limousines met foto’s en prijs weergegeven. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, kun je nog kiezen uit onze extra opties. Zo maak je het helemaal compleet. Wanneer je hier klaar mee bent, hoeft je alleen nog maar een offerte op te vragen, en de rest wordt helemaal voor jou geregeld! Wanneer je liever een speciaal arrangement op maat heeft, ben je bij Vallei Limousines ook aan het juiste adres. Door simpelweg een formulier in te vullen heb je het al geregeld.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen