• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Zwolle

Limousine huren Zwolle

Ons wagenpark bestaat uit de meest uiteenlopende soorten en maten limousines. Voor verschillende gelegenheden kun je dus bij ons terecht om een limousine te huren in Zwolle. Van een roze limousine voor dames tot een mooie witte limo voor een bruiloft: wij bieden jou diverse mogelijkheden. Neem direct een kijkje tussen al onze limousines en kijk welke limo het beste bij jouw gelegenheid past.

Limo huren Zwolle

Wanneer je gaat trouwen is het erg bijzonder om je naar het stadhuis of een andere locatie te laten rijden in een mooie limousine. Je krijgt er direct een luxe gevoel van. Je rijdt in stijl naar jouw eigen bruiloft en je kunt er bovendien voor kiezen om de gasten te vervoeren in een volgauto. Onze limousines hebben ruimte voor acht personen. Een limousine is niet alleen geschikt om te huren voor een bruiloft. Ook voor een avondje uit is het erg leuk om eens een limousine te huren in Zwolle. Ga je naar een concert of casino of heb je een gala? Huur dan een limousine en je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Bovendien hoeft niemand van jouw vriendengroep te rijden en heb je dus geen bob nodig.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Limousine huren bij Vallei Limousines

Een limousine huren in Zwolle bij Vallei Limousines betekent dat jee profiteert van de volgende voordelen:

  • Schone limousines
  • Scherpe prijzen
  • Gratis een fles champagne

Al onze limousines zitten zeer comfortabel en hebben diverse luxe opties. De ruiten zijn getint en we bieden je graag een goed gevulde champagnebar aan. Hiernaast kun je genieten van een uitgebreide geluidsinstallatie, zodat je muziek kunt luisteren en eventueel zelfs een film kunt kijken.

Limousine huren in Zwolle

Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan wanneer je wilt weten of jouw favoriete limousine nog beschikbaar is voor de datum waarop je deze wilt huren. Wij laten je dit vervolgens weten en nemen contact met je op. We bespreken de mogelijkheden met je en voldoen graag aan jouw wensen.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen