• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine huren Zwolle

Limousine huren Zwolle

Ons wagenpark bestaat uit de meest uiteenlopende soorten en maten limousines. Voor verschillende gelegenheden kun je dus bij ons terecht om een limousine te huren in Zwolle. Van een roze limousine voor dames tot een mooie witte limo voor een bruiloft: wij bieden jou diverse mogelijkheden. Neem direct een kijkje tussen al onze limousines en kijk welke limo het beste bij jouw gelegenheid past.

Voor iedere gelegenheid een passende limo

Wanneer je gaat trouwen is het erg bijzonder om je naar het stadhuis of een andere locatie te laten rijden in een mooie limousine. Je krijgt er direct een luxe gevoel van. Je rijdt in stijl naar jouw eigen bruiloft en je kunt er bovendien voor kiezen om de gasten te vervoeren in een volgauto. Onze limousines hebben ruimte voor acht personen. Een limousine is niet alleen geschikt om te huren voor een bruiloft. Ook voor een avondje uit is het erg leuk om eens een limousine te huren in Zwolle. Ga je naar een concert of casino of heb je een gala? Huur dan een limousine en je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Bovendien hoeft niemand van jouw vriendengroep te rijden en heb je dus geen bob nodig.

Heb je vragen over één van onze opties? Stel gerust al je vragen via ons contactformulier of neem contact met ons op via lucas@vallei-limousines.nl.

Wat kun je verwachten als je een limo huurt in Zwolle?

Als je bij Vallei een limo huurt in Zwolle dan zijn alle limousines voorzien van vele gemakken. Zo heeft iedere limousines een airco, radio, getinte ruiten, spiegelplafond, chromen velgen, een champagnebar en romantische verlichting. In overleg is het ook mogelijk om extra arrangementen te boeken.

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
witte limousine chrysler

Wat zijn de voordelen van het huren bij Vallei Limousines?

Een limousine huren in Zwolle bij Vallei Limousines betekent dat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Schone limousines
  • Scherpe prijzen
  • Gratis een fles champagne
  • Professionele chauffeurs
  • Onbezorgd genieten

Al onze limousines zitten zeer comfortabel, hebben genoeg ruimte en hebben diverse luxe opties. De ruiten zijn getint en we bieden je graag een goed gevulde champagnebar aan. Hiernaast kun je genieten van een uitgebreide geluidsinstallatie, zodat je je eigen muziek kunt luisteren en eventueel zelfs een film kunt kijken.

Uit welke limousines kan ik kiezen?

Je hebt bij Vallei ruime keuze aan diverse limousines voor verschillende gelegenheden. Zo hebben wij acht soorten limousines die je kunt huren(inclusief chauffeur).

Hoe kan ik een limousine huren in Zwolle?

Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan wanneer je wilt weten of jouw favoriete limousine nog beschikbaar is voor de datum waarop je deze wilt huren. Wij laten je dit vervolgens weten en nemen direct contact met je op. We bespreken de mogelijkheden met je en voldoen graag aan jouw wensen.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen