• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Limousine verhuur Utrecht

Limousine Verhuur Utrecht

Met een limo van Vallei Limousines rijd je in stijl, klasse en comfort!

Zoek je een specialist in limousine verhuur in Utrecht en omgeving? Dan ben je bij Vallei Limousines aan het juiste adres. Wij verhuren de nieuwste, meest luxe limousines, voorzien van de modernste technieken en opties. Ons diverse wagenpark Limousines bestaat onder andere uit, Lincoln Towncar, Hummer H2 en de Chrysler 300C. Een luxe limo huren in Utrecht doe je dus gewoon bij Vallei. Vraag hier direct een op maat gemaakte offerte aan!

Limousine verhuur in Utrecht van alle gemakken voorzien

Een limo huren in Utrecht betekent puur genieten van Amerikaanse luxe in Nederland. Het is immers heerlijk om te worden rondgereden als een echte VIP. Wanneer je bij ons een limousine in Utrecht huurt, kun je genieten van frisse, rookvrije auto’s, compleet sterrenhemel en LED verlichting. Daarnaast voorzien we in een goed gevulde minibar met blikjes fris en een gratis fles champagne. Natuurlijk kun je extra consumpties bijbestellen, is er ruimte voor uzelf en 7 anderen, zit je op lederen bekleding en word je verrast door vele andere luxe. Vanzelfsprekend word je rondgereden door een vakbekwaam chauffeur met de juiste papieren.

Een dag om nooit te vergeten

Huur je een limousine op jouw trouwdag of om een andere feestelijke reden? Wij verzekeren je dat onze limo’s het kersje op de spreekwoordelijke taart zijn. Zeker als deze ook nog eens is versierd met een prachtig bloemstuk. Daar kunnen we namelijk ook in voorzien. Wil je graag meer informatie over de specificaties van elke limo, onze diensten of de tarieven voor het huren van een limousine? Bel dan nu met 06-45526622 of stuur een bericht naar lucas@vallei-limousines.nl!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
limousine huren | Vallei Limousines

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen