• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Rouwvervoer huren

Rouwvervoer hurenZwarte Lincoln limousine

Wanneer een dierbare is overleden wil je graag een mooie rouwauto tot je beschikking hebben. Vallei Limousines draagt graag bij aan het vervoer waarmee je, samen met je naasten, een dierbare naar het graf kunt brengen. Wanneer iemand in je omgeving is overleden wil je graag de focus leggen op het rouwproces. Je wilt graag zoveel mogelijk van de organisatie uitbesteden, het eigen vervoer is daar een onderdeel van. Om genodigden op een paste wijze te vervoeren kun je bij Vallei een volgauto huren. Deze auto huur je inclusief chauffeur. Tijdens de uitvaart hoef je over je eigen vervoer geen zorgen te maken.

Rouwvervoer aanbod bij Vallei

De Zwarte Lincoln Limousine is geschikt als volgauto, niet als rouwauto.

Let op: Onze limousines zijn enigszins ‘feestelijk’ ingericht.

Luxe rouwauto

Al onze rouwauto’s, die gebruikt worden als volgauto, zijn schoon en geschikt om als volgauto gebruikt te worden. Onze zwarte Lincoln Limousine is een veel gekozen volgauto. Lincoln rouwauto is voorzien van luxe bekleding, dubbele airco en getinte ruiten. De volgauto is geschikt voor 1 tot en met 8 personen. Met een volgauto hoef je je geen zorgen te maken over de regels en de route voor een rouwstoet.

Op de volgauto kun je een bloemstuk leggen. Je kunt het bloemstuk voor op de auto zelf regelen echter kunnen wij de rouwauto ook voorzien van een bloemstuk. Geef je wensen aan, we nemen deze taak graag uit uw handen.

Kosten huren volgauto

Voor al onze limousines hanteren wij standaard prijzen. Dit geldt ook voor het huren van een rouwauto. De huurprijs voor de Zwarte Lincoln Limousine begint vanaf €250,00. De prijs is inclusief benzine kosten en een privé chauffeur.

Rouwvervoer huren bij Vallei Limousines

Wij nemen graag het regelen van het eigen vervoer tijdens een uitvaart over. Voor rouwauto verhuur kun je contact met ons opnemen via 06 45 52 66 22 of lucas@vallei-limousines.nl.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen