• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Trouw auto huren

Trouw auto huren

Wij zijn dé specialist in verhuur van limousines met privé chauffeur!

Staat binnenkort de mooiste dag uit jouw leven te gebeuren? En ben je nog op zoek naar passend vervoer? Bij Vallei Limousines kun je de meest schitterende trouw auto huren. Wij brengen je van het stadhuis, naar de locatie voor de fotoshoot en eventuele andere plaatsen die je graag bezoekt tot aan de feestzaal. Eventueel met één of meerdere volgauto’s als je dat wilt. Luxueus, in vol ornaat en compleet met bloemstuk. Ben je benieuwd naar ons Limousine wagenpark? Neem dan een kijkje op onze website en vraag direct een offerte op maat aan!

Welke trouwauto moet ik huren?

Ja, we snappen het. Ze zijn ook allemaal even mooi. Ga je voor de robuuste, Amerikaanse Chrysler 300C powerhouse, compleet met 20 inch chromen velgen, getinte ruiten en lederen bekleding? Of kies je liever voor de iets klassiekere Lincoln Towncar, waarin je helemaal ontspant door de romantische sfeer van de sterrenhemel en binnenverlichting. Welke auto je ook kiest, je krijgt altijd een limousine met de meest luxe opties en modernste technieken, compleet met goed gevulde minibar. Fris, rookvrij en voorzien van deskundige privéchauffeur.

Hoe ziet dat er nu uit?

Ben je benieuwd hoe het is om in een limousine als trouw auto rondgereden te worden? Op onze website staan legio foto’s en video’s van onze auto’s in actie. Neem snel een kijkje of blader langs de reviews van onze tevreden klanten en lees over hun ervaringen met Vallei Limousines. Natuurlijk vertellen we je er graag zelf meer over in een persoonlijk gesprek. Dus heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom niet en bel direct met 06-45526622 of stuur een bericht naar lucas@vallei-limousines.nl!

  • Offerte aanvragen binnen 2 minuten
  • Binnen 24 uur offerte
Lincoln Towncar met bloemstuk | Vallei Limousines | Limousine huren

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen