• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Trouwjurken passen met vriendinnen in Schoonhoven

Trouwjurken passen met vriendinnen in Schoonhoven

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven, en de zoektocht naar de perfecte trouwjurk is een avontuur op zich. Het is een ervaring die je wilt delen met de mensen die het dichtst bij je staan. En wat is een betere manier om dat te doen dan trouwjurken te passen in Schoonhoven, omringd door je beste vriendinnen? Voeg daar een vleugje glamour aan toe door opgehaald te worden in een glinsterende limousine zoals de Chrysler 300c limousine wit, de Gouden Hummer H2 limousine, de Roze Lincoln limousine of de Zwarte Lincoln Towncar. Je hebt gegarandeerd een dag met je vriendinnen om nooit te vergeten.

Vallei limousines trouwjurken passen met vriendinnen

Bruidsjurken passen met vriendinnen én geniet van een limousine rit

Maak deze leuke dag met vriendinnen extra speciaal door van tevoren opgehaald te worden door een luxueuze limousine.  Kom alvast in de sfeer door je eigen gekozen muziek op te zetten en je te laten verwennen door een goed glas champagne. Onze limousines zijn onder andere voorzien van luxe lederen bekleding, getinte ruiten en sfeervolle verlichting. Je hoeft je geen zorgen te maken over de Bob, de limousine zal bestuurd worden door een van onze privé chauffeurs.

We zijn begonnen in Gorinchem (Zuid-Holland). Hier hebben we onze klanten opgehaald en naar Schoonhoven gebracht om een trouwjurk te gaan passen. De klanten vonden het in ieder geval een geslaagde dag, in voorbereiding op de bruiloft: “We vonden het geweldig, bedankt!”

Trouwjurken passen vriendinnen: sluit je vriendinnen uitje af in stijl

Na een dag vol glitter en glamour, is het tijd om terug te keren naar huis in dezelfde limousine. Terwijl jullie ontspannen in de luxe leren stoelen, kunnen jullie nagenieten van de prachtige jurken die jullie hebben gezien. Het is ook een kans om te proosten op de geweldige dag die jullie hebben beleefd en op de mooie momenten die nog in het verschiet liggen.

Of het nu gaat om vervoer naar de trouwmodezaak, de trouwlocatie of naar je huwelijksreis bestemming; Vallei-Limousines helpt je graag het feest compleet te maken met haar moderne limousines! Of ga je zelf misschien binnenkort trouwen? Maak jouw trouwdag compleet met ons trouwvervoer. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag om jouw vriendinnen uitje onvergetelijk te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen