• Gratis fles champagne
  • Luxe en schone limo's
  • Scherpe tarieven
  • Professionele chauffeurs

Huur een limousine op Valentijnsdag

Huur een limousine op Valentijnsdag

Als er één dag in het jaar is waarop je je partner wilt verrassen en in de watten wilt leggen, dan is het wel op 14 februari met Valentijnsdag. Terwijl bloemen en chocolade altijd een goede keuze zijn, waarom zou je dit jaar niet een stapje verder gaan en een limousine huren voor een romantische en onvergetelijke ervaring?

Valentijnsdag limousine huren

Een perfect Valentijnscadeau

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je liefde te vieren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Onze stijlvolle en luxueuze limousines zijn voorzien van romantische verlichting, getinte ruiten en een zeer goede stereo installatie waar jullie de favoriete muziek op kunnen zetten. Geniet daarnaast van een heerlijk glaasje champagne en de romantische verlichting om helemaal in de sfeer te komen. Een van onze professionele chauffeurs zal jullie op komen halen en ook weer thuis brengen. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken over de Bob.

Of je nu van plan bent om een romantisch diner te hebben, een bezoek aan het theater, een concert, of gewoon een ritje door de stad, een limousine biedt flexibiliteit in je plannen. Je kunt de route wijzigen en de avond aanpassen aan jullie wensen

Ons aanbod aan limousines

Vier de dag van de liefde in een van de volgende limousines:

Wil je graag op een andere dag een liefdesrit maken? Dat kan ook. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor je klaar om jou en je partner een onvergetelijke dag te bezorgen.

Maak de romantische sfeer compleet met een heerlijk glas champagne en proost samen op de liefde. Heb je een uitje gepland? Wij brengen jullie graag naar de locatie.

Ook een geweldige ervaring opdoen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen